Program » Verktyg & Diverse » Företagsrelaterat

Health Break last ned
4 0 6025  

Health Break påminner dig när du ska ta en paus från skärmen och göra något annat. Det är gratis att försöka och laddas ner här.

Vi sitter mer och mer på skärmen, antingen för arbete eller bara för att roa oss själva. Ofta många timmar i taget. Health Break är ett enkelt verktyg som påminner dig när du kanske behöver höja dig själv och göra något annat på ett tag. Programmet är för närvarande endast för Windows-system.

Health Break är bara 1,42 MB och är inte särskilt krävande för din dator. Installationen är enkel och okomplicerad, efter installationen börjar installationen av programmet. Inställningen är också relativt lätt att komma igång med. Du bestämmer hur länge du ska gå innan programmet påminner dig om att ta en paus. Health Break gör ett stort fönster framför dig där du får texten "break time" där du kan välja att ge dig lite extra tid om du bara avslutar ett jobb.

I grund och botten är Health Break ett trevligt extra verktyg att ha till hands. Särskilt för oss som sitter och arbetar på ett kontor. Det är extremt bekvämt att påminna oss när vi ska sträcka våra ben lite.

Download Health Break 2.9
Screenshots
Detaljerad information om Health Break
Typ:
Trialware


Producent:
Vovsoft

Inkom datum:
08-08-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
1.42 Mb

0