Program » Företag » Organisera

Hair Stylist Calendar last ned
4 0 5325  

Här kan du ladda ner frisyrkalendern gratis, vilket är ett program speciellt utformat för frisörer och kosmetologer som vill kontrollera sina avtal med kunder och medarbetare.

Oavsett om du äger en frisörsalong i Aalborg, Odense, eller en skönhets-, kosmetolog, manikyr, sminksalong i en helt annan stad, är det här programmet säkert för dig. Det låter dig skapa en digital kalender med möten, strukturerad på ett sätt som fungerar perfekt för denna typ av verksamhet. Förutom att hålla koll på dina kundavtal kan denna kalender också innehålla flera olika anställdas profiler. Detta gör det möjligt att använda detta i t.ex. större frisörsalonger med flera hårfrisörer kopplade, som du enkelt kan byta mellan varje frisörens möteslista.


Naturligtvis har programmet även funktioner som låter dig öppna vissa datum för en bättre översikt, redigering av salongens öppettider och redigering av din kundkatalog (ja det ingår också i programmet). Du kan till exempel spara dina kunders telefonnummer, adresser, e-post, etc.


Den mer affärsmässiga aspekten av den här digitala frisörens kalender inkluderar möjligheten att se betalningar och din salongs dagliga intäkter, vilket ger en bra översikt över verksamheten. Programvaran utför vidare automatisk säkerhetskopiering, som lagras i ett säkert arkiv. Programmets information och avtal kan också exporteras till, till exempel, iCalendar, MS Outlook, XML, HTML, XLS, PDF och TXT-filer, om du vill. På samma sätt kan data importeras till programmet. Men sa antagligen. Det är gratis att försöka, så gör det! Priset för den fullständiga versionen av programmet är ca. 250 kr.

Download Hair Stylist Calendar 2.2

Note:

 

Screenshots
Detaljerad information om Hair Stylist Calendar
Typ:
Freeware


Producent:
Binary House Software

Inkom datum:
22-04-2014
Plattform:
Windows

Storlek:
15.5 Mb

Uppdaterad datum:
03-02-2017
0