Program » Multimedia » Bildbehandling

Gratis vattenstämpel Remover last ned
4 0 6223  

Ladda ner gratis vattenstämpel gratis här

Har du några foton som är täckta med klumpiga vattenmärken, datumstämplar eller andra oönskade föremål som nästan gör det omöjligt att se vad som faktiskt finns på bilden? Tillräckligt bra, vattenmärken är en konstnärs sätt att se till att andra inte tar kredit för sina bilder.

Vanligtvis kan du betala fotografen för att få bilderna utan, men i de fall där personen är i kontakt är det svårt att få rena och användbara bilder. Därför kan du behöva programvara som gratis vattenstämpel, som har fria och solida vattenstämpelverktyg.

Ta bort vattenmärken enkelt och enkelt

Programvara för vattenmärkesborttagare som Free Watermark Remover ger dig olika verktyg som hjälper dig att ta bort vattenmärken från bilder. Det är en ganska enkel process. Först drar du bilden in i programmet. Välj först vilket "läge" du vill använda. Detta påverkar hur bakgrunden på vattenstämpeln du tar bort ser ut. Du har smidig fyllning, kantfyllning och texturreparation. Under testning är det helt klart Smooth Filling som gör bäst.

Du kan också välja mellan olika verktyg för att markera dina vattenmärken. Om de bara är raka och centrerade kan du använda rektangelläge som enkelt markerar ett vattenstämpel och tar bort det. Om det är ett slättigt som sitter besvärligt eller konstigt kan du använda Brush eller Free Mode för att mer exakt ta bort dem.

Verktygen är riktigt bra på att ta bort objekt från bakgrunder som inte innehåller för mycket grafik. Till exempel tapeter där färgsammansättningen inte är så komplicerad. Men om vi tar en målning med vattenstämpel på, blir den mycket oskarp när den tas bort. Tänk bara på det.

Andra bildredigeringsverktyg

Förutom att ta bort vattenmärken, med Free Watermark Remover kan du också lägga till dina egna vattenmärken, beskära din bild, rotera bilden, lägga till enkla former som trianglar och rektanglar och så småningom sätta filter på bilden.

Så, förutom att ta bort vattenmärken, kan programmet också användas för en medioker fotoredigerare i nödsituationer.

Läcker och enkel design

Free Watermark Remover lyser med sin design som är lätt att se och därför är programmet också lätt att navigera i. De olika funktionerna och verktygen sorteras logiskt högst upp med ett antal menyer. Klicka på de olika menyerna visar dem under funktionerna till höger, där du sedan kan använda dem.

I färg är det väl och naturligt sammansatt i en blandning av vitt, blått och svart som ger det en look på la Microsoft Word. Generellt framgångsrik design som gör vad den behöver.

Slutsats

Free Watermark Remover är ett solidt program för att ta bort oönskade objekt i bilder samt utföra mindre redigeringsuppgifter. Därför kan det bara rekommenderas.

Download Gratis vattenstämpel Remover 4.1.0
Screenshots
Detaljerad information om Gratis vattenstämpel Remover
Typ:
Freeware


Producent:
Thundersoft

Inkom datum:
28-11-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
15.4 Mb

0