Program » Apple » Mac

Google Earth til Mac last ned
5 0 4206  

Google Earth för Mac är ett gratis program från Google som gör det möjligt att utforska världen genom satellitbilder och smart teknik. Download det gratis här.

Google Earth låter dig flyga var som helst över hela jorden, och se satellitbilder, kartor, terräng, 3D-karta, där du kan se allt från sprickor i havet hela vägen till galaxer i yttre rymden.
Programmet ger dig möjlighet att utforska även de minsta platserna på jorden och du kan zooma så mycket i hela världen som du kan se bilar på gatan och flygplan lyfter helt klart.
Programmet är också perfekt för dem som planerar en resa. Med Google Earth kan du enkelt planera körrutter, ditt hotell, se där sevärdheterna är, läs om dem, hur de ser ut och mer. - Och då kan du markera på kartan var du har varit och vilka vägar du har rest ganska enkelt.
Men är du en av dem som planerar att resa, Google Earth nu ändå ge dig en liknande upplevelse! Massor av användare över hela världen har nämligen lagt sina bilder av de olika platserna, och du kan zooma in och hitta bilder på nästan vad som helst!
En riktigt bra program från Google!

Download Google Earth til Mac 7.1.2.2041
Se Google Earth til Mac på video :
Screenshots
Detaljerad information om Google Earth til Mac
Typ:
Freeware


Producent:
Google

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Mac OS

Storlek:
94.2 Mb

Uppdaterad datum:
21-07-2016
0