Program » Underhållning » Roliga animationer

GifCam last ned
5 0 6080  

Skapa din egen gif med GifCam. Det är gratis och kan hämtas här.

Finns det en scen från en film som du tyckte var oerhört spännande eller rolig? Eller har du en idé för den senaste populära meme på internet? Då låter du själv inte vara kvar. Genom att göra ett gif kan du kommunicera någonting otroligt roligt på burkarna i några sekunder.

Men hur gör du ett gif? Det är en bra fråga, men det har också ett enkelt svar. Med GifCam kan du spela in direkt från din dator och göra små klipp för antingen roliga memes, en uppgift eller din webbplats.

Spela in direkt från din skärm

Att göra gifs med GifCam är ett av de enklaste sakerna att tänka sig. GifCam är i grunden en jordbearbetningsredigeringsprogramvara som gör att du kan utveckla din kreativitet.

Programmet är ett lanseringsprogram som inte kräver någon installation. När du har öppnat den, drar du bara runt programmets skärm för att matcha delen av skärmen du vill spela in. Då är det inte mycket mer, annat än att du bara måste trycka start och stoppa.

Sätt ditt eget frimärke på dina gifter

Du måste också redigera dina gifs. Det kan vara allt från fart, kvalitet och lägga till text. Med GifCam får du möjlighet att göra alla dessa saker på ett enkelt och enkelt sätt.

Således kan du lägga till din egen personliga prägel på dina gifs så att de blir mer roliga eller förklarande. Det handlar bara om det sammanhang där giftet ska ingå. Friheten är enorm, och då kommer allt som ett spel.

För dig som vill göra ett märke på dina uppgifter

GifCam är ett väldigt användbart verktyg för dig som måste göra en presentation för jobbet, eller måste redigera på en webbplats. Gifs är otroligt smarta korta videor som kan förklara komplicerade saker på ett visuellt och snabbt sätt. De är till exempel vana att göra dessa recensioner. På så sätt får läsaren en skriftlig översikt över det angivna programmet vi granskar och även en visuell. Förståelsen ökar kraftigt. Videobilder hjälper utan tvekan folk att fånga gnistan om hur man använder ett program eller någon annan sak för den delen.

Enkel och användarvänlig design

Det finns inte mycket för GifCams design. Hela användargränssnittet förklarar sig lite. Du trycker på "Rec" för att starta inspelningen och "Stop" för att stoppa. Dessutom kan du trycka på "Frame" för att spela med FPS (frames per second ", vilket är en mycket vanlig funktion när det gäller skärminspelningsprogram.

Det gör att du kan ändra kvalitet och hur många ramar du får. Därefter trycker du bara på "spara din gif" för att få filen ner på din dator.

Ytterligare programvara

Det finns många andra bra prylar som du kan lägga till på din dator för att göra användarupplevelsen roligare. GifCam är bara ett av många användbara verktyg för vardagen. Butterfly On Desktop-programmet gör exakt vad det lovar. Programmet lägger till vackra och aktiva fjärilar runt ditt skrivbord för att göra allt lite mer exotiskt. Fjäril på skrivbordet kan laddas ned gratis här.

Slutsats

GifCam är ett litet och lättanvänt program som du kan använda i många sammanhang. Det finns inte mycket annat att säga om det, men det kan rekommenderas starkt. Så vad väntar du på? Gå ut och skapa animerade gifs för alla dina vänner ochkollegor.

Download GifCam 5.1
Screenshots
Detaljerad information om GifCam
Typ:
Freeware


Producent:
BahraniApps.com

Inkom datum:
19-10-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
0.700 Mb

Uppdaterad datum:
24-05-2019
0