Program » Relaterat » Verktyg till spel

Garena+ last ned
5 0 6043  

Ladda ner en gratis och utmärkt social plattform för datorspelare.

Garena + låter dig umgås med dina vänner, skapa nya bekanta eller hitta dig själv en klan. Programmet är mycket användarvänligt med minimal design och har otroligt många användbara funktioner. Funktioner som chatt och röstchatt. Plattformen innehåller de mest populära e-sportspelen, som Dota, Legends and Heroes of Newerth.

Det är ingen tvekan om att de bästa spelupplevelserna kommer när du har vänner. Garena + är en enkel lösning för att hålla koll på när varannan är online och tillgänglig för ett spel. Samtidigt finns det olika möjligheter att söka nya lagkamrater. Du kan också förbättra dina spelkunskaper genom att gå med i olika debatter och diskussioner. De är mycket användbara för att få lite extra tips och tricks.

Sammantaget är Garena + en ganska bra social plattform att ha på sin dator. Det säkerställer att du inte kommer att sitta ensam och spela spel. Både installationen och gränssnittet är lika, när du har laddat ner programmet, är du bara 5 minuter från flera vänner att leka med.

Download Garena+ 1.2.13.7
Screenshots
Detaljerad information om Garena+
Typ:
Freeware


Producent:
Garena Online

Inkom datum:
22-08-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
91.4 Mb

0