Program » Apple » Mac

Garden Planner (Mac) last ned
4 0 5575  

Garden Planner (för Mac) är det perfekta verktyget för att planera hur din trädgård ser ut. Ladda ner det gratis här.

Kanske är det dags att återskapa trädgården, som så många andra människor gör. Men innan du börjar skotta och riva och ta bort allt gräset och dra plantorna upp, skulle det vara en bra idé att bara se hur det kan se ut. Här kommer Garden Planner för hjälp.

Garden Planner är snabb och enkel att installera. Det är en 15 dagars provversion, så om du behöver spendera mer tid på att planera din trädgård, är det nog en bra idé att köpa programmet.

I Garden Planner kan du börja med att designa din egen trädgård, men du kan också öppna ett prov och arbeta med det så att du bara lär dig att använda programmet.

Det är ett mycket intuitivt sätt att använda programmet. Du drar bara ikonen för de olika trädgårdselementen och växterna över till arbetsområdet och lägger dem där det passar dig.

Det finns inte många växttyper att välja mellan, men det finns några olika typer. Å andra sidan kan du anpassa de enskilda växttyperna och växtlådorna i färg och storlek.

Det är också möjligt att dra olika gräs och terrasser så att den får den form du vill ha. Och så kan du naturligtvis flytta de olika skikten upp eller ner så att de ligger ovanför eller under varandra, beroende på var du vill att de ska vara placerade.

Garden Planner är ett ganska rimligt program som kan användas av någon oavsett användarnivå.

Om du har Windows, klicka här

Download Garden Planner (Mac) 3.2
Se Garden Planner (Mac) på video :
Screenshots
Detaljerad information om Garden Planner (Mac)
Typ:
Trialware


Producent:
Artifact Interactive

Inkom datum:
28-11-2014
Plattform:
Intel Core™ Duo or faster processor Mac OS X v10.6 or v10.7 512MB of RAM (1GB recommended)

Storlek:
33 Mb

Uppdaterad datum:
05-12-2014
0