Program » Multimedia » Konverterare

Free WMA to MP3 Converter last ned
5 0 1420  

Downloada gratis Free WMA to MP3 Converter. Sen kan du enkelt konvertera dina Windows Media files till MP3-format.

Idag har du säkert märkt att det finns flera ljudfiler på ditt system som finns i WMA-formatet. WMA står för Windows Media Audio File, och är ett filformat Microsoft har använt sig av att konkurrera med MP3-formatet. Trots att WMA-formatet är ganska omtyckt och genomtänkt är det de minsta enheter som kan spela dem. Det här är ett problem om du vill överföra musik från datorn till telefonen, till exempel eftersom filerna inte är kompatibla här.

Med Free WMA to MP3 Converter från tillverkaren Jodix kan du omvandla dessa problematiska filer till det mer mångsidiga MP3-formatet. Då kan du överföra filerna till dina enheter och spela dem där utan några problem. Det är det enklaste sättet att komma runt denna bondagebarriär.

Lägg till dina önskade filer och konvertera dem på några sekunder

Gratis WMA till MP3 Converter är i grunden verkligen enkel att buga. Allt du behöver göra är att veta var filerna du vill konvertera finns. Tryck sedan enkelt på knappen "Lägg till filer" så att programmet kan se vad du vill konvertera.

När du väl valt de önskade filerna kan du ändra vissa saker om konverteringsprocessen till dina behov. Dessa inställningar kan vara komplicerade att förstå för de utbildade och kommer sällan att vara användbara för dig som vanlig användare, men för den mer avancerade typen är här relevanta ändringsalternativ.

Det är till exempel möjligt att ändra bithastigheten. Bithastigheten styr hur mycket av originalfilen som kommer ihåg i MP3-komprimeringen. Ju lägre bithastighet desto mer komprimeras filen och desto mindre fylls den och vice versa.

Provfrekvensen fungerar på ungefär samma sätt. Här sparas antalet prover över tiden i konverteringsprocessen. Ju högre din Sample Rate desto bättre blir ljudet, men filstorleken blir också betydligt större.

Sist men inte minst kan du ändra kanalläge. Det beror på var du tänker på att dina filer ska spelas. Är det på en mono eller stereo? Du kan ändra båda dessa saker och lite mer under konverteringsprocessen, så filen slutar matcha dina exakta behov.

För dem som inte vill lida av företagens monopol matcher

WMA-formatet är en allmän belastning för alla som använder datorer med ett Windows-operativsystem. Formatet stöds av så få system och enheter att det bara kan vara ett hinder för dig som bara vill njuta av dina filer där det passar dig. Du hade det alternativet eftersom MP3 bara var den dominerande filtypen med bland annat Wave-formatet som dess allierade, vilka båda stöds av de allra flesta system och enheter.

Men med WMA: s oförskämda post har detta förhindrats på alla Windows-system och är resultatet av ett företag som helt enkelt vill ha en del av kakan på bekostnad av användarna. Det finns ingen anledning för dig att lida. Med Free WMA to MP3 Converter kan du konvertera alla dina WMA-filer till MP3-filer och spela dem där du vill bäst. Programmet ger dig frihet att välja tillbaka.

Otroligt enkel att använda med ytterligare alternativ

Det unika inslaget i Free WMA to MP3 Converter är definitivt det faktum att det är så lätt att använda för alla, även trots skillnader i individuella datorkunskaper. Det är en lättnad att en sådan långsam process kan skäras ner för att bara ta några sekunder, och då är du i huset.

De extra verktyg som du har för att kunna specialisera dina filer är också riktigt effektiva om du vet vad du gör. Det öppnar många möjligheter när det gäller att spela sina filer, och i en värld där det bara blir mer och mer komplicerat varje år, är detta en ren räddare.

En dator borde inte vara överkomplicerad att använda, och tyvärr har det blivit så på några punkter med den nya riktningen som Microsoft har kört. Därför är detta program smart att ha till hands när dessa situationer uppstår.

Boring men lätt att förstå design som inte mer eller mindre av vad det lovar

Gratis WMA To MP3 Converter kanske inte fungerarskräp dig med sin design. Generellt sett är det lite som att titta på en grå vinterdag med sin omotiverande brist på färger och animeringar. Det skulle vara synd att säga att det var något konstnärligt om det, eller åtminstone bara en tanke på design. Men eftersom programmet är ledigt måste man också begränsa sina förväntningar på det, eftersom budgeten förmodligen inte har varit för den.

Men igen är det bara en omvandlare och det är begränsat hur mycket tid du ska spendera med det öppet ändå. Istället har utvecklarna fokuserat på att programmet fungerar effektivt snarare än att se vackert ut. Det är också beundransvärt, eftersom programmet utan tvekan fungerar bra och det blir jobbet effektivt - och det är till och med gratis. Det här är de förutsättningar som man måste ha i åtanke när man går till programmet.

Alternativ programvara

WMA är inte det enda formatet som kan ge dig problem när det gäller att spela filer. Det finns också ett stort antal videoformat som man kan ha intresse av att konvertera till ljudfiler. Om du har laddat ner någon musik från YouTube kommer den vanligtvis i ett filmformat, men du kan konvertera det gratis med MP4 till MP3 Converter-programmet från tillverkaren www.RM-to-MP3-Converter.com. MP4 till MP3 Converter kan laddas ned gratis här.

Slutsats

Gratis WMA to MP3 Converter är utan tvekan en av de starkaste gratisomvandlarna som finns på marknaden. Det gör vad det lovar dig, vilket är att konvertera dina WMA-filer till något användbart, och du får till och med extra möjligheter att specialisera sina filer ovanpå. Det kan utan tvekan rekommenderas.

Download Free WMA to MP3 Converter 1.16 (Final)
Screenshots
Detaljerad information om Free WMA to MP3 Converter
Typ:
Freeware


Producent:
Jodix

Inkom datum:
15-12-2012
Plattform:
Windows XP, Vista & 7

Storlek:
0.9 Mb

Uppdaterad datum:
29-03-2019
0