Program » Multimedia » MP3 Verktyg

Free Sound Recorder last ned
3 0 4474  

Med Free Sound Recorder kan du spela in ljud från ditt ljudkort och spara inspelningarna direkt som MP3, WMA eller WAV-filer. Ladda ner programmet gratis här.

Har du och har ett ljudinspelningsprogram, men är du osäker på vilken du vill välja? Då är den fria ljudinspelaren värt att kolla in. Programmet är populärt och erkänt som det har varit det främsta ljudinspelningsprogrammet i 10 på varandra följande år. Programmet spelar in ljud på din dator, oavsett om det finns interna eller externa inmatningsenheter. Så om du vill lyssna på musik från till exempel YouTube, ta med dig eller lyssna på ett album utan att spendera pengar, är det nu möjligt med Free Sound Recorder. Dessutom är programmet ganska gratis så varför inte kolla in det? Läs vidare för att läsa mer om det populära programmet här, för att få reda på om det är rätt ljudinspelningsprogram för dig.

Vad gör Free Sound Recorder ett bra program?

När det finns flera program av samma slag på marknaden är det ofta svårt att hitta huvud och svans i vilket program som passar bäst och ett program att välja. Gratis ljudinspelare är ett bra val om du vill ha ett ljudinspelningsprogram som är både erkänt, lätt att använda, i god kvalitet och gratis.

Gratis ljudinspelare är en bra ljudinspelare, som är ganska lätt att använda. Programmet låter dig spela in ljud från både internt ljud på din dator, till exempel genom olika musikprogram eller webbplatser som YouTube eller Spotify, samt externa inmatningsenheter som kan vara antingen cd-skivor, kassetter eller ljudenheter från telefonen. Om du väljer att spela in internt ljud från en musikhemsida kan du hämta låtar eller till och med hela albumet från nyutgivna artister som du vill lyssna på. Då kan du lyssna på det gratis. Du kan välja att lyssna på inspelat ljud eller musik från din önskade musikspelare eller få dem att spela på en CD så att du kan lyssna på dina inspelningar antingen hemma eller i bilen. Då behöver du inte köpa låtarna på CD och spendera pengar på detta, eftersom du kan spela in det själv och spela upp det på en CD.

Om du vill lyssna på Internet Radio kan du lyssna på dina favoritprogram och -stationer från hela världen. Dessutom tillåter Free Sound Recorder dig att söka efter olika stationer inom olika kategorier, där du kan lägga till dem i din egen lista.

Men om du bara vill ha roligt och kanske spela in din egen röst, kan du göra det på en mikrofon. Då vill du spela in egna låtar för att ha kul, så det här är också ett alternativ med det här programmet.

Olika alternativ av programmet

Det finns en mängd möjligheter i Free Sound Recorder, som är den perfekta ljudinspelaren. Den registrerar vad du vill, oavsett om det är internt eller externt ljud, eftersom programmet fungerar direkt med ditt ljudkort. Programmet är också ett enkelt och användarvänligt program som spelar in ljud från ditt ljudkort, vilket sedan lagrar inspelningarna direkt som antingen MP3, WMA eller WAV-filer.

Även om programmet är både enkelt och gratis, är kvaliteten fortfarande högst. Kvaliteten säkerställs med hjälp av den inbyggda avancerade ljudinspelaren som låter dig lyssna på dina högsta ljudinspelningar. Programmet innehåller tre steg, genom vilka dessa tre steg kan få något ljud inspelat direkt till ljudfilerna utan att störas av onödig numerisk justering. Programmet gör det möjligt att spela in ljud som passerar någon linje av ditt ljudkort. Du kan även spela in Internet-telefonkonversation när du använder program som Skype eller Google Talk.

Kostnader som hör samman med programmet

Som tidigare nämnts är programmet Free Screen Recorder ett gratis program och det finns därför inga kostnader i samband med programmet. Så om du vill försöka arbeta med programmet kan du enkelt ladda ner det, eftersom det är ganska gratis. Det finns dock flera premieuppgraderingsnivåer tillgängliga. Så om du inte tror att det finns tillräckligt med funktioner i Free Screen Recorder, och vill ha en lite mer avancerad version, så är det också möjligt att hitta. Programmet är dock inte längre gratis, eftersom det är en premiumversion.

Alternativa ljudinspelare och andra ljudprogram

Som sagt, det finns en andere ljudinspelningsprogram på marknaden. En av dessa är en vanlig ljudinspelare i Windows som redan finns på din dator om du är en Windows-användare. Detta program spelar in ljud och lagrar det som en WAV-fil som kan sparas och konverteras. Programmet är mycket enkelt och basalt, och innehåller därför inte så många funktioner som Free Screen Recorder. Om du bara vill spela in och spara ljud är det här ett bra alternativ till dig som vill ha ett mycket enkelt program.

Letar du efter ljudprogram i en något annorlunda bollgata, till exempel ljudkonvertering eller CD-Ripper, hittas detta också. Ett exempel på detta är Free Mp3 Wma Converter. Programmet är ett freeware, vilket är både en enkel, säker och fri omvandlare. Om du vill ha ett program där du kan konvertera ljudfiler till ett annat format, är det här programmet värt att kolla in. Dessutom, om du vill ha ett program som fungerar både som en musikomvandlare och en CD-ripper, är dBpoweramp- programmet för dig. Programmet har en användarvänlig design och är uppenbart för dig om du vill ha båda funktionerna i en enda applikation.

Slutsats

Free Sound Recorder är ett gratis, välkänt ljudinspelningsprogram. Programmet är både enkelt och säkert att använda, samtidigt som kvaliteten garanteras. Denna fantastiska kvalitet är säkrad med den inbyggda avancerade ljudinspelaren som producerar högkvalitativa ljudinspelningar. Vad du än vill spela in på din dator, är det möjligt med Free Sound Recorder. Du kan spela in internt ljud på din dator, från program som YouTube eller Spotify eller från externa inmatningsenheter, till exempel från cd-skivor eller din telefon. Om du vill spela in från en mikrofon och spela in något själv är det också möjligt. Programmet får en rekommendation härifrån.

Download Free Sound Recorder
Screenshots
Detaljerad information om Free Sound Recorder
Typ:
Freeware


Producent:
CoolMedia, LLC

Inkom datum:
27-08-2011
Plattform:
Windows

Storlek:
1.62 Mb

Uppdaterad datum:
12-09-2018
0