Program » Multimedia » MP3 Verktyg

Free Sound Recorder last ned
4 0 4474  

Med Free Sound Recorder kan du spela in ljud från ditt ljudkort och spara inspelningarna direkt som MP3, WMA eller WAV-filer. Ladda ner programmet gratis här.

Står du och saknar ett ljudinspelningsprogram, men är du osäker på vilket du ska välja? Då är Free Sound Recorder värt att kolla in. Programmet är populärt och erkänt eftersom det har varit det ledande ljudinspelningsprogrammet i tio år i rad.

Programmet spelar in allt ljud på din dator, oavsett om det är interna eller externa ingångsenheter. Om du vill höra musik från t.ex. YouTube och ha den med dig, eller lyssna på ett album utan att spendera pengar på det, är det nu möjligt med Free Sound Recorder. Dessutom är programmet ganska gratis, så varför inte kolla in det? Läs vidare för att läsa mer om det populära programmet här, för att ta reda på om det är rätt ljudinspelningsprogram för dig.

Vad gör Free Sound Recorder till ett fantastiskt program?

När det finns flera program av samma sort ute på marknaden är det ofta svårt att hitta huvudet och svansen på vilket program som är bäst för ett och vilket program man ska välja. Gratis ljudinspelare är ett bra val om du vill ha ett ljudinspelningsprogram som är både igenkänt, lätt att använda, god kvalitet och att det är gratis.

Free Sound Recorder är en trevlig ljudinspelare som är ganska enkel att använda. Programmet låter dig spela in ljud från både internt ljud på din dator, till exempel genom olika musikprogram eller webbplatser som YouTube eller Spotify, liksom externa ingångsenheter, som antingen kan vara CD-skivor, kassettband eller ljudenheter från din telefon. Om du väljer att spela in internt ljud från en musikwebbplats kan du ladda ner låtar eller till och med hela album från nyutgivna artister som du vill lyssna på. Då kan du lyssna på det gratis. Du kan välja att lyssna på det inspelade ljudet eller musiken på den önskade musikspelaren, eller låta dem spela över till en CD, så att du kan lyssna på dina inspelningar antingen på ditt hem- eller bilsystem. Då behöver du inte köpa låtarna på CD och spendera pengar på det, eftersom du bara kan spela in det själv och spela upp det på en CD.

Om du vill lyssna på Internetradio kan programmet låta dig lyssna på dina favoritradioprogram och stationer från hela världen. Dessutom gör Free Sound Recorder också möjlighet att söka på olika stationer inom olika kategorier, där du kan lägga till dem i din egen lista.

Om du å andra sidan bara vill ha roligt och kanske spela in din egen röst, kan detta göras på en mikrofon. Så om du vill spela in dina egna låtar för skojs skull är det nu också ett alternativ med det här programmet.

Programmets olika alternativ

Det finns ett hav av möjligheter i Free Sound Recorder, som är den perfekta ljudinspelaren. Den registrerar precis vad du vill, antingen internt eller externt, eftersom programmet fungerar direkt med ditt ljudkort. Dessutom är programmet både ett enkelt och användarvänligt program som spelar in ljud från ditt ljudkort, som sedan lagrar inspelningarna direkt som antingen MP3-, WMA- eller WAV-fil.

Trots att programmet är både enkelt och gratis, är kvaliteten fortfarande garanterad topp. Kvaliteten säkerställs med hjälp av den inbyggda avancerade ljudinspelaren, vilket gör att du kan lyssna på ljudinspelningar av högsta kvalitet. Programmet innehåller tre steg där du genom dessa tre steg kan få alla ljud inspelade direkt till ljudfilerna utan att störas av onödig numerisk justering. Således gör programmet det möjligt att spela in ljud som passerar genom vilken linje som helst på ditt ljudkort. Du kan till och med spela in internettelefonikonversationer när du använder applikationer som Skype eller Google Talk.

Kostnader förknippade med programmet

Som nämnts tidigare är Free Screen Recorder-programmet ett gratis program och därför finns det inga kostnader förknippade med programmet. Så om du vill prova på programmet kan du enkelt ladda ner det eftersom det är ganska gratis. Men flera uppgraderingsnivåer är tillgängliga. Så om du inte tror att det finns tillräckligt med funktioner i Free Screen Recorder och vill ha en lite mer avancerad version, så är detta också möjligt att hitta. Programmet är dock inte lättlättare, eftersom det är en premiumversion.

Alternativa ljudinspelningsprogram och andra ljudprogram

Som sagt, det finns andra ljudinspelningsprogram ute på marknaden. En av dessa är en Windows-ljudinspelare som redan finns på din dator om du är Windows-användare. Detta program spelar in ljud och sparar det som en WAV-fil som kan sparas och konverteras. Programmet är mycket enkelt och grundläggande och inkluderar därför inte så många funktioner som Free Screen Recorder. Om du bara vill spela in och spara ljud är detta ett bra alternativ för dig som vill ha ett mycket enkelt program.

Om du å andra sidan letar efter ljudprogram över en något annorlunda gata, till exempel ljudkonvertering eller CD-ripper, så finns det också. Ett exempel på detta är Free Mp3 Wma Converter. Programmet är ett freeware som är både ett enkelt, säkert och gratis konverteringsprogram. Om du vill ha ett program där du kan konvertera ljudfiler till ett annat format är det här programmet värt att kolla in. Om du också vill ha ett program som fungerar som en musikomvandlare samtidigt som en CD-ripper, är programmet dBpoweramp åt dig. Programmet har en användarvänlig design och är perfekt för dig om du vill ha båda funktionerna i ett enda program.

Slutsats

Free Sound Recorder är ett gratis, bra och ansedd ljudinspelningsprogram. Programmet är både enkelt och säkert att använda, samtidigt som kvaliteten är högsta kvalitet. Denna fantastiska kvalitet säkerställs av den inbyggda avancerade ljudinspelaren som producerar dina ljudinspelningar av hög kvalitet. Vad du än vill spela in på din dator är det möjligt med Free Sound Recorder. Du kan spela in internt ljud från din dator, från program som YouTube eller Spotify eller från externa ingångsenheter, t.ex. från CD-skivor eller din telefon. Om du vill spela in från en mikrofon och spela in något själv, är detta också möjligt. Programmet får en rekommendation härifrån.

Download Free Sound Recorder
Screenshots
Detaljerad information om Free Sound Recorder
Typ:
Freeware


Producent:
CoolMedia, LLC

Inkom datum:
27-08-2011
Plattform:
Windows

Storlek:
1.62 Mb

Uppdaterad datum:
30-09-2019
0