Program » Företag » Presentation

Foxit PhantomPDF Standard last ned
4 0 5605  

Foxit PhantomPDF Standard är det ultimata PDF-programmet med ett brett utbud av funktioner. Ladda ner det gratis här.

Foxit PhantomPDF Standard ger dig ett brett utbud av PDF-visning, delning och redigeringsfunktioner som är utformade för att göra arbetet med PDF-filer så praktiska som möjligt. Med massor av alternativ och ett intuitivt gränssnitt, erbjuder detta program allt du vill ha från ett PDF-redigeringsprogram.
Det finns massor av videotutorials som visar hur du får tillgång till olika funktioner. Du kan också använda en handledning för online handledning för att få en känsla av hur programmet fungerar. Och sedan finns det också hjälp i menyraden.

Programmet har ett bekvämt gränssnitt med flikar som ger tillgång till de olika verktygen du behöver när du skapar eller redigerar PDF-filer. Även utan handledning kan du snabbt hitta de flesta saker och de är lätta att komma åt igen när du behöver dem.

Förutom att redigera PDF-filer kan du också skapa PDF-filer via Foxit PhantomPDF Standard. Det innebär att du kan skapa en helt ny PDF-fil från början av ett skannat dokument, eller du kan konvertera dokument som sparats i andra format till PDF.

Kortfattat är Foxit PhantomPDF Standard ett bra program för PDF-skapande och redigering som innehåller nästan alla funktioner du behöver. Prova det gratis i 30 dagar. Det är ett bra val för både erfarna användare och nybörjare för denna typ av program.

Download Foxit PhantomPDF Standard 7.0.6.1126
Se Foxit PhantomPDF Standard på video :
Screenshots
Detaljerad information om Foxit PhantomPDF Standard
Typ:
Trialware


Producent:
Foxit

Inkom datum:
09-12-2014
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, & 8

Storlek:
285 Mb

0