Program » Datasäkerhet » Privatlivet

Folder Protect last ned
4 0 5474  

Mappskydd ger dig möjlighet att skydda mappar på datorn mot att redigera, ta bort och öppna. Om du har speciellt känsliga mappar är den här applikationen bara för dig. Programmet låter dig ladda ner en gratis provversion här.

Vi har testat programmet på vår Windows 7-dator, där vi inte upplevde några problem med Folder Protect, men den har en fin design, är väldigt användarvänlig och är både enkel och snabb. Med Folder Protect kan du enkelt välja mellan 3 typer av skydd för dina mappar: en där du inte kan öppna eller visa mappen utan en kod, en där mappen inte kan raderas och en där mappen inte kan redigeras.

Därför får du ett solidt skydd för känsliga filer eftersom du enkelt kan kasta dem i en mapp och om du ångrar dina val, avmarkerar du bara mappen i listan inuti programmet. Folderskydd kan också användas för filer, drivrutiner och masker utöver kataloger, där du har samma alternativ för dem. Den enda nackdelen med programmet är att du bara får 15 gånger du kan använda programmet, där du snabbt blir en fan av ökad extra säkerhet till din dator.

Detta program är en av de bättre i fältet eftersom det inte har några direkta fel och utelämnanden. Det är bra för alla typer av användare oavsett hur erfaren du är, för det är oerhört enkelt, men också mycket snabbt att använda. Därför bör du överväga att prova detta först om du måste skydda dina filer.

Download Folder Protect 2.0
Screenshots
Detaljerad information om Folder Protect
Typ:
Freeware


Producent:
New Softwares.net

Inkom datum:
19-08-2014
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1

Storlek:
3.5 Mb

Uppdaterad datum:
27-08-2014
0