Program » Verktyg & Diverse » Programmering

fboSkrivScript last ned
5 0 6204  

Ladda ner skriptprogrammet fboSkrivScript här

Att skapa en webbplats från grunden kan vara en utmaning för en nybörjare.

Därför kan det vara mycket trevligt att ha en mjukvara till hands som gör processen enklare och mer hanterbar att hantera.

Ett sådant program är fboScript-skrivning, utformad för att få en nybörjare eller lite erfaren person väl igång med skriptning i HTML 5 och ASP.

Kom igång med HTML 5 och ASP

fboPrintScript är ett skriptskrivningsprogram. Så det är designat för dig som vill skriva manus för webbplatser. Programmets betoning ligger på den klassiska HTML 5 och ASP, men det är också möjligt att använda JavaScript och VbScript.

Om du är nybörjare med dessa språk kan du använda programmets inbyggda exempel för att komma igång. Och därifrån kan du börja experimentera dig själv genom att skapa dina egna ordböcker etc.

Det är också lätt att hålla reda på de funktioner och skript du använder på varje språk. De är organiserade i verktygsfältet högst upp så att du inte blir förvirrad.

fboSkrivScript gör det också enkelt att integrera grafiskt material som former, videor, bilder och ljud på din webbplats. Du kan till och med skapa den klassiska Star Wars-rullande texten.

Det finns också en filruta på vänster sida av programmet som gör det enkelt för dig att hålla reda på vilka filer du arbetar med i programmet.

För dig som vill utforska skriptspråk

Kodning i skript är inte det enklaste att göra när du bara är igång. Det är praktiskt taget som du måste lära dig ett helt nytt språk, och det kan ta lång tid att lära dig att skapa ett manus som faktiskt fungerar på de olika språken.

Därför är fboScript perfekt för dem som vill lära sig det, men också har en hjälpande hand bredvid.

De inbyggda små guiderna och skript ger dig en smak av hur de olika språken fungerar och hur du kan använda dem för att uppnå dina mål.

Läcker och enkel design

Det är ganska tydligt fboPrintScript är utformat för enkel användning. Alla olika funktioner är snyggt organiserade i olika verktygsfält.

Om du vill arbeta med JavaScript klickar du bara på knappen i verktygsfältet så ser du olika funktioner och alternativ tillgängliga för dig.

Det är också trevligt att kunna hålla reda på dina mappar och filer medan du arbetar med dem i programmet. På så sätt kan du jonglera flera bollar på en gång utan att förlora dem.

Alla knappar illustreras för att ge dig en klar uppfattning om vad de gör. Men om du är osäker, finns det också en guide som förklarar de allmänna funktionerna.

Alternativ programvara

fboPrintScript är det viktiga programmet för dig som vill bygga en webbplats från grunden. Det betyder också att möjligheterna med design är oändliga, men det är också en kunskap som är svårare.

Om du letar efter något som är enklare men också mer begränsat i förhållande till webbdesign rekommenderas ToWeb. ToWeb ger dig ett antal mallar där du kan redigera den valda webbplatsen med bara några klick. Om det är mer din stil kan ToWeb laddas ner gratis här.

Slutsats

fboPrintScript är ett viktigt program för dig som antingen är en nybörjare eller mer introducerad till skriptvärlden. Det är det ideala sättet att lära sig de olika språken och att arbeta effektivt med sina skript. Därför kan det bara rekommenderas.

Programmet har nyligen fått en stor uppdatering som gör det lättare för både nybörjare och övade att lära sig och använda språken.

Download fboSkrivScript 2.2
Screenshots
Detaljerad information om fboSkrivScript
Typ:
Freeware


Producent:
Flembo

Inkom datum:
03-10-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
21 Mb

Uppdaterad datum:
14-11-2022
0