Program » Datasäkerhet » VPN

FastestVPN last ned
5 0 6137  

Ladda ner världens kanske snabbaste virtuella privata nätverk. FastestVPN är optimal för alla som prioriterar privatlivets fred online.

Det finns en mängd VPN-tjänster på marknaden, och VPN-tjänster är inte heller helt nya. Men de senaste åren har VPN-tjänsten successivt blivit perfekt. Ett tydligt exempel på en utmärkt VPN-tjänst är FastestVPN.

FastestVPN har ett antal användbara funktioner, och de är alla väl utvecklade. I grund och botten är FastestVPN en av de bästa VPN-tjänsterna på marknaden vid denna tidpunkt.

Vad gör ett VPN?

VPN står för Virtual Private Network och fungerar mer eller mindre som mellanhand mellan VPN- proxyservertjänster och din lokala IP-adress.

VPN-tjänstens proxyserver har någon form av falsk geografisk någonstans i världen. Det är vanligtvis möjligt att välja vilket land du vill ansluta till. Det vill säga när du söker på webben skickas din lokala anslutning till proxyservern och vidarebefordras till destinationsservern. Följaktligen kommer termen som mellanhand.

Den stora fördelen med detta är att om till exempel har etablerat en anslutning till en proxyserver i Amerika, kan man med fördel associera med American Netflix och se innehållet. Det är även möjligt att använda sitt svenska Netflix-konto för att se den amerikanska kommittén. Ett tidigare känt problem med detta var att internetanslutningen var ofta ganska tråkig, eftersom en anslutning måste vidarebefordras till en proxyserver istället för att fästa sig direkt på destinationsservern. Men med utvecklingen av teknik har detta förändrats. Det finns dock fortfarande många VPN-tjänster som ger tråkig internetuppkoppling, men med en tjänst som FastestVPN kan man knappast märka att den är till och med inaktiverad.

Proxy-server

Som tidigare nämnts använder alla VPN-tjänster proxyservrar för att skapa en anonym anslutning. Den stora fördelen med FastestVPN är att de har proxyservrar i över 22 olika länder och alla lovar snabb anslutning.

Ovanstående är ett exempel på vilka länder som har tillgängliga proxyservrar. Om det inte finns någon server i ett land du vill kan du begära att FastestVPN skapas en. Detta är bara en av de goda parametrarna för FastestVPNs utmärkta användarvänlighet, men vi hittar den i följande avsnitt.

Ytterligare funktioner

Förutom att vara en utmärkt VPN-tjänst, har FastestVPN också många andra fördelar. Nedan finns våra favoritfunktioner.

NAT-brandväggen

Denna brandvägg bidrar till optimal säkerhet genom att blockera eventuella cyberattacker. Det innebär att FastestVPN garanterar anonymitet och säkerhet.

adblocker

Reklam kan vara otroligt frustrerande. FastestVPNs inbyggda Adblocker tar hand om att ta bort de mest irriterande av dem för dig.

Obegränsad serveråtkomst

Med FastestVPN är det möjligt att byta mellan så många servrar som du vill. Tjänsten har också ett stort utbud av servrar, så man kan fritt ändra sitt geografiska läge utan att riskera att enas uppgifter missbrukas.

Torrent-nedladdningar

Om du behöver ladda ner större filer är det oftast bäst att göra genom torrents. FastestVPN erbjuder en P2P-klient där du bara kan ladda ner torrent. Det är direkt integrerat i programmet och kräver därför inte extra nedladdningar.

Upp till tio anslutningar samtidigt

Det är möjligt att skapa upp till tio anslutningar samtidigt med FastestVPN.

Auto Connection

Om olyckan är ute och av någon anledning förlorar anslutning till Internet eller FastestVPN, tillhandahåller tjänster automatiskt återkoppling så att dess verksamhet förblir privat.

Cross-Platform

De flesta har en myriad av enheter där de kan surfa på internet. Därför har FastestVPN från början försökt utveckla sin produkt för så många enheter som möjligt. FastestVPN är utformad för Windows, Mac, IOS, Android, Kodi, Roku, Amazon Firestick, Android TV-lådor, Xbox, PS4, Linux och Apple TV.

Så oavsett hur många olika enheter du äger, kan du definitivt hålla din dataförbrukning privat.

Användarvänlighet och design </strong>

Förutom att vara en av de mest välutvecklade VPN-tjänsterna som vi någonsin har använt, är FastestVPN också en av de mest användarvänliga. Detta beror bland annat på Den enkla men extremt funktionella designen.

Designen i FastestVPN är relativt minimalistisk och bidrar till den goda användarvänligheten. Alla funktioner är välplacerade och du behöver inte röra med programmet långt innan du känner det in och ut. Designkomplimenterna gäller alla olika utvecklingsenheter. Oavsett vilken enhet du använder FastestVPN, är det oerhört lätt att hitta runt.

Lättanvändningen är utan tvekan utmärkt stöd för FastestVPN. På utvecklarens webbplats är de alltid redo att svara på alla typer av frågor, om det finns problem med produkten eller ett betalningsproblem. De är också snabba att svara eftersom de använder livechatt som dyker upp så fort du besöker webbplatsen. För mer komplicerade problem är det fördelaktigt att besöka webbplatsens supportflik där du oftast hittar svaren du har.

Separationen

Med så många tillgängliga VPN-tjänster kan det vara svårt att bedöma varför man ska använda FastestVPN över andra. FastestVPN är inte gratis, men du får mycket valuta för pengarna. Några av de mest grundläggande banbrytande funktionerna är:

  • Snabb anslutning
  • P2P optimerad torrent nedladdning
  • Skydd mot skadlig kod
  • adblocker
  • Obegränsad data

Slutsats

VPN-marknaden är en konkurrensutsatt marknad, och det är bara det bästa som överlever tiden. Vi har granskat och testat en myriad av VPN-tjänster, och genom åren har de blivit bättre och bättre. FastestVPN skiljer sig emellertid från de andra, eftersom denna tjänst utnyttjar optimalt den senaste tekniken, vilket resulterar i en utmärkt användarupplevelse.

Om du vill att din integritet online ska förbli privat, är FastestVPN förmodligen det bästa alternativet. Även om du måste spendera lite pengar, får du en hel del för otroligt litet. FastestVPN får därför en varm rekommendation från oss.

Download FastestVPN 1.2.6.7
Screenshots
Detaljerad information om FastestVPN
Typ:
Shareware


Producent:
FastestVPN

Inkom datum:
18-01-2019
Plattform:
Windows, Mac, iOS, Android, Kodi, Roku, Amazon Firestick, Android TV bokse, Xbox, PS4, Linux og Appl

Storlek:
10.2 Mb

Uppdaterad datum:
08-03-2019
0