Program » Internet » Browsers

Facebook Pro last ned
3 0 6028  

Använd Facebook utan att öppna din webbläsare med Facebook Pro. Programmet är gratis och kan hämtas här.

Facebook Pro låter dig öppna och tillämpa din Facebook-profil utan att behöva öppna din favoritwebbläsare. En av de smarta sakerna om Facebook Pro är att som du sa behöver du inte öppna din webbläsare och din profil är tillgänglig med ett enda klick. Dessutom kan du gå igenom din profil helt gratis.

Första gången du öppnar Facebook Pro-programmet kommer du att hänvisas till din webbläsare. Detta är bara för att ange din information, så kan Facebook Pro användas. Omedelbart är din Facebook via Facebook Pro helt densamma med Facebook du skulle se om du hade använt en webbläsare. Facebook Pro tillhandahåller inga speciella ytterligare funktioner, förutom att blockera alla annonser.

Facebook Pro är lätt att installera och fyller nästan ingenting på din dator. Om du ofta använder Facebook till exempel, om du är administratör av flera olika Facebook-sidor. Så, Facebook Pro är bra att gå med. Men om du bara använder Facebook för din egen personliga profil, kan vi inte se den stora fördelen med att använda Facebook Pro.

Download Facebook Pro 3.0
Screenshots
Detaljerad information om Facebook Pro
Typ:
Freeware


Producent:
Regedanzter

Inkom datum:
08-08-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
1.08 Mb

0