Program » Verktyg & Diverse » Företagsrelaterat

Edraw MindMaster last ned
5 0 6177  

Ladda ner gratis Edraw MindMaster här och skapa detaljerade tankekartor för både privat och professionellt bruk.

Med Edraw MindMaster kan du brainstorma eller skapa detaljerade och strukturerade inställningar och tankekartor. Programmet är enkelt att använda och innehåller ett stort antal funktioner som kan göra livet mycket lättare för dig.

Du kan ladda ner programmet gratis här och komma igång med alla möjligheter.

Dra fördel av en mängd mallar och exempel

Programmet innehåller 12 tomma mallar i olika former och med olika funktioner. Dessutom har du också tillgång till de många exemplen du hittar i programmet.

Dessa ger dig en fantastisk översikt över alla möjligheter du har med Edraw MindMaster, medan du naturligtvis också enkelt kan använda exemplen och sedan bara ersätta allt innehåll med ditt eget. Detta gör att du snabbt kan skapa en tankekarta om du har bråttom och behöver skapa en snabb en som ser snygg ut samtidigt.

Flera kartor på en gång

Programmet är mycket väl utvecklat och användarvänligt. Det är enkelt att navigera genom de olika menyerna och är byggd kring en liknande layout av vad du känner från Microsoft Word.

Till skillnad från Microsoft Word kan du, som du ser ovan, dock ha flera flikar öppna i MindMaster så att du enkelt och snabbt kan växla mellan två tankekartor, eller kopiera något från en tankekarta till en annan.

Synkronisera dina enheter

MindMaster kan laddas ner till din dator här. Programmet är dock också tillgängligt i appform för både iPads, iPhones och Androids. Detta låter dig synkronisera dina tankekartor på dina olika enheter så att du alltid kan komma åt dem. Detta gör att du kan skapa en tankekarta hemma på din dator och använda den på jobbet eller i skolan från din telefon eller surfplatta.

MindMaster för Mac?

Programmet här på webbplatsen är utgåvan av Edraw MindMaster för Windows. Programmet är dock också utvecklat för både Mac och Linux. Båda kan hittas på utvecklarens webbplats genom att följa den här länken.

Alternativ

Edraw MindMaster är ett otroligt bra program för tankekartläggning, brainstorming och organisering. Men det är inte det enda programmet på marknaden med dessa funktioner. Därför kanske du också vill titta på programmets konkurrenter innan du bestämmer vilket program som är bäst för dig och dina behov. Du kan till exempel titta på Visual Mind 11, som, precis som MindMaster, organiserar dina tankar helt enkelt för dig. Dessutom är programmet på svenska, vilket MindMaster inte är. Du kan också titta på MindView och XMind, som också är gratis tankekartprogram som du kan ladda ner och prova direkt.

MindMaster Pro

När du laddar ner programmet här är gratisversionen av MindMaster tillgänglig för dig. Den här innehåller många funktioner medan vissa är låsta. Du kan låsa upp dessa genom att köpa MindMaster Pro-versionen.

Slutsats

Edraw MindMaster är ett utmärkt program för dig som vill ha ett enkelt program som kan strukturera dina tankar och ställa in tankekartor snabbt och enkelt. Programmet innehåller många användbara funktioner och verktyg som gör att du kan skapa detaljerade och vackra illustrationer som kan användas för privat bruk, men också i skolan och på jobbet. Programmet kan laddas ner gratis här på Windows-sidan när du går högrehitta länk för att ladda ner programmet för både Mac och Linux. Dessutom kan du ta en titt på Alternativen ovan innan du bestämmer vilket tankekartprogram som är bäst för dig.

Download Edraw MindMaster 7.0
Screenshots
Detaljerad information om Edraw MindMaster
Typ:
Freeware


Producent:
EDrawSoft

Inkom datum:
30-07-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
949.73KB Mb

0