Program » Datasäkerhet » Kryptering

DVD Decrypter last ned
4 0 2221  

Download DVD Decrypter, som är en kraftfull och snabb DVD ripper, som kan dekryptera och kopiera en DVD till din hårddisk.

Med DVD Decrypter kan du dekryptera och kopiera dina favorit DVD-skivor till din hårddisk gratis.

Vi har alla filmer som är viktiga för oss. Det kan vara en actionfilm eller en DVD fylld med filmmaterial från, till exempel, ett bröllop. DVD-skivor kommer så småningom långsamt att skadas. Det kan vara efter frekvent användning, vilket resulterar i repor. Slutligen kan du inte spela DVD och / eller sänka kvaliteten dramatiskt. Därför kan det vara väldigt smart att ta en kopia av det digitala innehållet så att du alltid är säker på att du har dina minnen lagrade på ett säkert ställe.

Med DVD Decrypter av tillverkaren Decrypter blir detta möjligt. DVD Decrypter låter dig bryta säkerhetslås som DVD-tillverkare lägger på sina produkter för att säkra dem. Därefter kan du lägga filmfilerna på datorn och se till att du alltid har tillgång till dem.

Ta kopior av dina DVD-skivor och spara dem på datorn så att du alltid kan komma åt dem

När man köper DVD-skivor idag är de alla från tillverkarens sida skyddad med kryptering. Det är en form av kod som fungerar som ett lås för innehållet på DVD: n. Syftet med detta är att se till att det inte finns några olagliga kopior av DVD-skivorna för återförsäljningsändamål. Detta är utan tvekan rättvist, eftersom det är viktigt att upphovsrättslagen upprätthålls. Det bör dock noteras att om du själv har skapat en DVD med födelsedagsbilder eller bröllopsfilmer, krypteras inte DVD: erna. Dock kan DVD Decrypter fortfarande användas för att kopiera dina filer till din hårddisk.

De flesta av oss hanterar inte den olagliga försäljningen av DVD-skivor. Vi vill bara se till att det vi betalat för är något vi kan äga länge och inte bara när DVD-skivan plötsligt inte fungerar längre och din film kan inte ses. Därför kan det vara lämpligt att kringgå låset på dina DVD-skivor och låta filmfilerna sätta på ett säkert ställe.

DVD Decrypter kan kringgå det här låset på dina DVD-skivor och överföra filmfilerna till hårddisken så att du alltid kan komma åt dem. Det kan göra detta på tre olika sätt. Funktionen som du förmodligen vill använda mest är att sätta in en DVD i din hårddisk och låta programmet läsa det genom det. Men man kan också läsa filmfiler som laddas ned från webben i ISO- och IFO-format. Så, man har laddat ner en film från webben, men du kan inte spela den. Dessa två funktioner kan bryta kodningen på filen och göra den tillgänglig för dig.

Undvik att slösa pengar och utrymme med DVD Decrypter

DVD Decrypter är för dem som vill undvika att köpa flera kopior av samma film när din gamla blir sliten. DVD-skivor är smarta uppfinningar eftersom de är kompakta och kan innehålla många filer på en skiva. Men eftersom de också är fysiska föremål, är de naturligt utsatta för olika skador som uppträder över tiden. De kan spricka, de kan repas eller bli föremål för fukt etc. Men digitala filer är inte, så genom att ha dem på din dator kan du alltid vara säker på att du inte är tvungen att köpa nya DVD-skivor hela tiden.

Samtidigt kan man också städa upp i sin samling för att spara utrymme när man överför dem till sin dator. Datorn växer inte i storlek, desto fler filer är på den, men det gör en DVD-samling. Om du står med en hel del DVD-skivor som du inte riktigt ser, men kan inte få dig att slänga dem, kan du på lämpligt sätt sätta dem på datorn med DVD Decrypter. Därefter kan du investera i nya filmer och serier som du vill ha plats för.

Ett av de bästa gratis dekrypteringsprogrammen på webben

DVD Decrypter är gratis, så för alla dessa tjänster betalar du inte ett öre. Detta är en av de unika funktionerna i programmet, eftersom de flesta andra program som tjänar detta syfte kostar vanligen omkring 300 dollar idag för den fullständiga versionen. Då letar du bara efter ett enkelt dekrypteringsprogram som gör jobbet gjort tillfredsställande och gratis, DVD Decrypter är till för dig.

En åldrande men enkel design

DVD Decrypter är inte upprättband den vackraste att titta på, men så mycket du inte bör förvänta dig från ett program som är gratis. Den är utformad i den klassiska stilen vi känner till från program som utvecklats i slutet av 90-talet, men det är inte nödvändigtvis en dålig sak. Det är inte för lite eller för mycket för det.

Funktionerna och alternativen är inte överväldigande, och det ger sig lite vad de olika sakerna gör. Välj bara rätt för sitt syfte och låt programmet göra jobbet. Programmet är inte vackert, färgerna är gråa som en hösthimmel, men det är effektivt, snabbt och gratis. Och i slutändan är det bara vad du behöver.

Alternativ programvara

DVD Decrypter är enkelt och enkelt att använda, men inte så avancerat. Det finns risk för att det finns några krypteringar som det inte kan kringgå eftersom programmet inte längre uppdateras. Här kan det bli nödvändigt att prova något annat.

Nero Burning ROM av tillverkaren Nero AG är en av marknadens bästa dekrypterings- och kopieringsprogram när det gäller DVD-kopiering och bränning. Förutom att kunna kopiera dina DVD-skivor, kan det också bränna nytt för dig så att du kan göra fysiska kopior till vänner och familj. Försöksversionen kan laddas ned gratis här.

Slutsats

För de enkla dagliga behoven för digital kopiering av dina DVD-skivor, är DVD Decrypter ett ganska lovande val för dig. Det är gratis och kan hantera de flesta enkla uppgifter på kopiafronten. Men eftersom programmet inte uppdateras längre kan du köra in i DVD-skivor som den inte kan dekryptera för dig, och då måste du leta någon annanstans. Men långt ifrån vägen borde det inte vara ett problem. Det är klart rekommenderat.

Download DVD Decrypter 3.5.4.0 (Final)
Se DVD Decrypter på video :
Screenshots
Detaljerad information om DVD Decrypter
Typ:
Freeware


Producent:
Decrypter

Inkom datum:
11-12-2009
Plattform:
Windows XP & Vista

Storlek:
0.9 Mb

Uppdaterad datum:
29-03-2019
0