Program » Verktyg & Diverse » Drivrutiner

Driver Navigator (Svenska) last ned
4 0 4315  

Driver Navigator ser till att alla drivrutiner är uppdaterade och du kan ladda ner en kostnadsfri provning här.

Om din dator har drivrutiner som inte uppdateras kan du riskera att de specifika komponenterna och enheterna inte fungerar korrekt. Det kan tyckas ganska ofattbart att hålla dem uppdaterade, men med ett program som Driver Navigator har det aldrig varit enklare. När du har hämtat och installerat Driver Navigator, startar du bara skanningen. Genom denna avsökning upptäcker programmet automatiskt alla drivrutinerna och trycker sedan på "uppdatera". Efter en kort process har programmet gjort allt för dig. Vi har använt programmet själva och fann inte att programmet inte kunde hitta specifika Förare. Driver Navigator har också varit bra på att ge oss en gratis test av programmet så att du har möjlighet att testa och se om det är något för dig. Efter rättegångskostnaden kostar en licens bara 250 DKK för ett år, och sedan kan denna licens användas för tre olika system. Så du kan fritt dela dem med vänner, kollegor eller familjen. Driver Navigator är bara utvecklad för Windows-system, men enligt följande avsnitt av alternativa drivrutinUppdateringar har vi ett förslag på vilken applikation du Mac-användare ska vara nöjd med.

Förare

Drivrutiner fungerar som gränssnitt mellan operativsystemet och dina enheter eller komponenter. Till exempel, ditt grafikkort. Om din drivrutin för ditt grafikkort inte är uppdaterad - eller kanske inte alls installerad, riskerar du inte att få den bästa prestandan ut ur den. Det kan också vara din mus, din skrivare eller ditt ljudkort. Alla behöver Förare att fungera optimalt, och det är absolut nödvändigt att hålla dem levande. Driver Navigator har ett stort lager av drivrutiner redo för dig och dina enheter. Därför är det bara en fördel att använda drivrutinsuppdateringsprogram.

Design och tillgänglighet

Driver Navigator har en relativt enkel design. Med detta sagt är programvaran oerhört lätt att hitta i vad du vill göra. Du hittar alla funktioner och knappar vart du än vill, och programmet är också utvecklat på svenska, så även om din engelska inte är den skarpaste kan du enkelt gå med. Eftersom programmet är utvecklat på svenska, för oss är också en indikation på att utvecklaren har en passion för att vara deras programvara så tillgänglig som möjligt för alla.

Användarvänligheten genom designen är således i toppform och mjukvaruunderlaget är också ganska acceptabelt. Genom att besöka utvecklarens officiella hemsida hittar du all vägledning och hjälp du letar efter. De brukar snabbt svara på olika frågor och hjälper dig gärna - oavsett vilket problem du har.

Uppdateringar

Ett program som syftar till att uppdatera måste naturligtvis också hållas uppdaterat. Lyckligtvis kommer både själva mjukvaran, men också det stora lageret av tillgängliga drivrutiner, att uppdateras kontinuerligt för att du inte har problem med drivrutiner som inte kan uppdateras. Dina komponenter och enheter stöds alltid.

Alternativa drivrutinsUppdateringar

Det är ingen hemlighet att det finns några alternativa program att välja mellan och därför är det bara rättvist om vi ger insikt om de mest konkurrenskraftiga.

DriverScanner är också utvecklad på svenska, och har samma syfte som Driver Navigator. Skillnaden mellan de två programmen ligger i designen, och vi kommer verkligen att säga att det är en liten smak och nöje, vilken av de två du vill använda. DriverScanner har fördelen av att vara helt fri, medan Driver Navigator bara är ledig för en testperiod.

Advanced Driver Updater är nästa möjliga alternativ. Advanced Driver Updater är varken fri eller utvecklad på svenska. Men till det attraktiva priset får du fortfarande ett ganska djupt program för ändamålet. Advanced Driver Updater är till och med en certifierad Microsoft-partner och har därför en stor passion för Windows-relaterade drivrutiner.

Tyvärr är de ovanstående programmen bara utvecklade för Windows-system, så om du använder Mac och vill ha ett optimeringsverktyg, rekommenderar vi iDoctor. Det finns knappast några restriktioner påVad iDoctor kan hjälpa din Mac med. Optimeringsförslag, säker webbupplevelse samt integritetsskydd både offline och online ingår alla i paketet. Om du har investerat i en Mac, är det dock värt att köpa en trovärdig optimeringsprogramvara som iDoctor.

Slutsats

Att hålla sina Förare uppdaterade är absolut nödvändigt för att ha en funktionell dator, och tyvärr finns det många som inte inser vikten av detta. Driver Navigator är utformad för att göra det så enkelt som möjligt för dig och dina bekanta. Det tar några klick att skanna sina drivrutiner, och sedan uppdatera dem. Dessutom kan du minimera programmet och du märker knappast att den är installerad. Driver Navigator upptäcker snabbt om några av dina drivrutiner blir föråldrade och du kan sedan snabbt hantera dem igen. Vi har använt oss av Driver Navigator under en tid, och vi blev positivt överraskad av programmets funktionalitet. Därför mottar Driver Navigator en varm rekommendation från oss, och vi är säkra på att du kommer att vara lika nöjd med programmet som vi gjorde.

Download Driver Navigator (Svenska)
Se Driver Navigator (Svenska) på video :
Screenshots
Detaljerad information om Driver Navigator (Svenska)
Typ:
Trialware


Producent:
DriverNavigator

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Windows

Storlek:
0.3 Mb

Uppdaterad datum:
12-09-2018
0