Program » Apple » Mac

DocFetcher till Mac last ned
3 0 5263  

Programmet DocFetcher, kan du downloada gratis här från oss. Det ger dig ett avancerat sökverktyg till din Mac Ett alternativ till Windows användare kan hittas här.

Både Mac och Windows har idag inbyggda sökfunkioner men de är inte alltid vad man hoppats på och man saknar ganska många gånger ett riktigt avancerat verktyg för sökning. DocFetcher är precis det och vi har testat Windows versionen.

Utseendet är inget att klaga på, det är enkelt och prydligt. Men det tog ett tag innan vi insåg att vi var tvunga att indexera hårddisken manuellt. Det är naturligtvis bra att programmet inte bara sätter igång med det. För att starta indexeringen klickar man på “Search Scope”. Efter indexeringen går det snabbt att hitta de filer man söker och man kan söka på mängder av sätt.

Sammantaget hade vi inga problem med DocFetcher och programmets funktioner var bra, dock anser vi att de inbyggda funktionerna i dagens operativsystem inte ligger långt efter DocFetcher, så man kan ifrågasätta nyttan med det till viss del och man hade nog önskat lite fler funktioner.

Download DocFetcher till Mac 1.1.10
Screenshots
Detaljerad information om DocFetcher till Mac
Typ:
Freeware


Producent:
DocFetcher Development Team

Inkom datum:
21-02-2014
Plattform:
Mac

Storlek:
41.3 Mb

Uppdaterad datum:
27-02-2014
0