Program » Datasäkerhet » VPN

DewVPN last ned
4 0 6248  

Ladda ner DewVPN - En gratis och effektiv VPN - här

Letar du efter ett VPN, men gillar inte tanken på att behöva prenumerera i flera år för att få ett anständigt pris som kan betala sig i det långa loppet för att få det? Det finns bra alternativ.

Det finns många gratis VPN: er, men de allra flesta är inte riktigt värda besväret. Ett undantag här är DewVPN, som är gratis, men som också har många andra fördelar.

Snabb hastighet och stark säkerhet

Vanligtvis är VPN som är gratis inte särskilt effektiva och de försämrar din internetanslutning kraftigt. Efter några testkörningar med DewVPN kan man dra Slutsatsen att det inte är fallet här. Inga förändringar i hastighet upplevdes.

DewVPN bör också säkras med "militär kvalitetskryptering", vilket skulle avskräcka även de mest envisa hackarna från att fånga upp din anslutning.

Med en VPN kan du också kringgå många av de regionala hinder som finns mellan länder när det gäller tjänster som Netflix etc. Om du är lite trött på svenska Netflix kan du ansluta till en amerikansk server, och då borde du mycket kunna få tillgång till deras innehåll.

Intressant och enkel design

Det finns i allmänhet inte många kommentarer som kan göras om DewVPNs design. Det är väldigt enkelt, med bara några saker att trycka på.

I mitten har du en stor knapp som du använder för att slå på och stänga av ditt VPN. Du kan också trycka på en knapp som heter "Ändra plats". Här kan du ändra vilken stad och land du vill ändra server till.

Du kan också välja om DewVPN ska gälla för alla appar på din dator eller bara några få.

Slutsats

Om du vill säkra din integritet på internet är ett VPN en riktigt bra lösning för dig. Men om du vill spara pengar på samma gång är DewVPN den specifika VPN-lösningen för dig. Det rekommenderas starkt.

Download DewVPN 1.2.0
Screenshots
Detaljerad information om DewVPN
Typ:
Freeware


Producent:
Grand Media Ltd.

Inkom datum:
03-06-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
2.2 Mb

0