Program » Internet » Intigritetsskydd

Dashlane last ned
5 0 5581  

Med Dashlane behöver du bara komma ihåg ett lösenord i framtiden. Ladda ner det gratis här.

Bara ett lösenord.

Det enda lösenordet att komma ihåg i framtiden kommer att vara lösenordet för Dashlane. Det huvudlösenord du gör för Dashlane kommer INTE att sparas, så du kan inte återställa data om du glömmer det. Så hitta ett huvudlösenord som du alltid kommer att minnas.

Alla lösenord som du sparar i Dashlane är krypterade med AES-256, en kryptering som ska vara en krypteringsstandard av den amerikanska regeringen.

Du kommer att få en 30-dagars prov på Dashlane Premium Edition, men då håller du den fria upplagan om du inte är så förtjust i programmet som vi var att du väljer att uppgradera.

När du har installerat kan du se sin logotyp, vilket innebär en impala, i din webbläsarmeny. Impala visar att programmet fungerar i den webbläsaren.  

Formfuldendt!

Inte bara Dashlane är ett lösenord, kom ihåg, det är också en formfyllare som påminner om dina personuppgifter så att du aldrig behöver fylla på dem online. Och om du handlar mycket online kan Dashlane också spara och komma ihåg din föredragna betalningsinformation så att du snabbt och säkert kan handla på många olika sidor utan att behöva skriva in samma information hela tiden.

I Dashlane-applikationen finns en översikt över alla sidor du har lösenord via ditt Master Passwordword som du skapar i Dashlane, så att du kan kopiera dina andra lösenord till alla dina sidor, etc., där du behöver det.

Dashlane sparar mycket tid och tillträde på nätet och samtidigt behöver du aldrig fråga om ett lösenord eller byta till ett nytt innan det behövs, eftersom Dashlane kommer ihåg dem för dig och du kan kopiera Dina lösenord om du kommer ihåg ditt eget huvudlösenord.

Dashlane kan göra mycket mer än vad vi förväntade oss och vi tror att Dashlane förtjänar full uppmärksamhet åt det stora gränssnittet och genialkonceptet som skiljer sig från andra tillgängliga alternativ. Endast detaljer som vi kunde ha velat var att den kunde erhållas på svenska. Men bortsett från det är Dashlane optimalt.

Om du använder Mac, klicka här

Download Dashlane 3.0.7.74559
Screenshots
Detaljerad information om Dashlane
Typ:
Freeware


Producent:
Dashlane

Inkom datum:
02-12-2014
Plattform:
Windows XP, Vista & 7

Storlek:
0.915 Mb

Uppdaterad datum:
17-07-2019
0