Program » Internet » Intigritetsskydd

Cyber Ghost last ned
5 0 6138  

Ladda ner en gratis test av CyberGhost här.

VPN-tjänster har ett växande intresse för användarna, och det är av god anledning. Varje gång du surfar på webben lämnar du spår av data, och i värsta fall kan de hamna missbrukas. Det är därför många har börjat använda VPN-tjänster som CyberGhost.

Med CyberGhost kan du surfa på internet anonymt med tjänsten många proxyservrar. Det är möjligt att prova programmet gratis för en dag.

Hur är en VPN anonym?

VPN är kort för Virtual Private Network och fungerar som mellanhand mellan din lokala IP-adress och VPN-serverns server. För att skära den i kartong kopplas ditt internet till serverns server, som har någon form av "falsk" geografisk plats någonstans i världen. När anslutningen är skickad till servern vidarebefordras den till destinationsservern - det vill säga den webbplats som du vill besöka.

Det kan emellertid vara nackdelar med detta. Eftersom en internetanslutning måste gå igenom en server innan den vidarebefordras till destinationen kan det leda till en långsammare internetanslutning. Detta är dock inte fallet med CyberGhost. CyberGhost använder sig av den senaste tekniken, och man kan därför knappast märka att VPN-tjänsten är påslagen alls. VPN-servrar kallas ofta proxyservrar.

CyberGhosts stora fördelar

Med så många tillgängliga VPN-tjänster kan det vara lätt att hitta rätt, men CyberGhost är ett bra bud. Det är uppenbart att du använder provet för att få reda på om det är rätt VPN-tjänst för dina behov. CyberGhost skiljer sig också från alternativa VPN-tjänster. på grund av de många extra funktioner som vi inte har sett med alternativen.

En av separationsområdena är CyberGhosts funktion för torrentfiler. Torrent-filer används oftast vid nedladdning av större filer, till exempel olika program. Med torrentfunktionen är det möjligt att skapa en anslutning som är skräddarsydd för nedladdning av torrentfiler, vilket garanterar bästa möjliga anslutning.

På samma sätt har CyberGhost en streamingfunktion.

Under streaming finns en mängd proxyservrar från hela världen. Till exempel, om du väljer en amerikanskt proxyserver, så det går att strömma innehållet från American Netflix - det är även möjligt att använda sitt svenska Netflix-konto.

Det är också möjligt att blockera annonser, hotande webbplatser, online spårning, datakomprimering etc.

Extra funktioner som dessa hjälper CyberGhost vara ett unikt exempel på en VPN-tjänst.

Användarvänlighet och gränssnitt

Det finns inget att klaga på på CyberGhosts gränssnitt. Det är enkelt, enkelt och otroligt enkelt att navigera runt i en man. Du hittar alla funktioner där du vill ha dem. Detta leder till ökad användarvänlighet eftersom de snabbt kan lära sig att använda programmet utan någon teknisk erfarenhet.

CyberGhost är även som isbildning på kakan översatt till en mängd olika språk.

Anpassad

Som användare av CyberGhost har du ett antal automatiska funktioner som du kan slå på eller av. Det är möjligt att starta CyberGhost automatiskt, så börja starta datorn. Nedan följer några delfunktioner, där du kan välja att CyberGhost automatiskt skapar en anslutning till den valda proxyservern om du vill.

För detta är det möjligt att få programmet automatiskt att öppna en favoritwebbläsare så snart en anonym anslutning är etablerad. Om det finns en okänd Wi-Fi-anslutning kan du välja att få CyberGhost fråga vad nästa åtgärd av programmet är. Även om den ska anslutas, stäng av VPN, eller anslut alltid till nya Wi-Fi.

I slutet är det möjligt att anpassa undantag. Till exempel. om det finns specifika webbplatser där ingen VPN-anslutning ska användas.

Sekretess online

Det växande intresset för privatlivets fred är helt förståeligtO ne. Många har börjat inse att ens online liv inte nödvändigtvis är privat. Varje gång du surfar på webben lämnar du spår av data som kan utnyttjas. Det är därför viktigt att vara medveten om detta och kanske ta sitt prejudikat. En solid VPN-tjänst är ett av de bästa alternativen, eftersom det tillåter dig att använda internet precis som du normalt skulle, men du behöver inte tillåta obehöriga att följa med vad du gör.

Tidigare var det svårt att hitta en bra VPN-tjänst, men just på grund av det ökade intresset utvecklas nya ständigt. Oftast är de nya tjänsterna inget att ropa för, men CyberGhost är undantaget. CyberGhost har utnyttjat den fulla potentialen för en VPN-tjänst och är tydligt känd. Den enda skillnaden du märker när du använder CyberGhost är att du undviker irriterande annonser. Dessutom är det en trevlig tanke att man vet att enas data är säkrade.

Slutsats

CyberGhost är en av de bästa VPN-tjänster som vi någonsin har använt. Det borde sägas att vi har rapporterat och testat otaliga VPN-tjänster - både dåliga och bra. Trots detta lyckas CyberGhost att skilja. Det kan bero på de många funktionerna, den enkla men användarvänliga designen, funktionaliteten - eller kanske det hela är det som gör CyberGhost snabbt en av våra favoritprogram.

I grund och botten är CyberGhost mycket mer än bara en VPN-tjänst och vi har stora förväntningar på programmets framtid. Så om du är intresserad av en solid och konkurrenskraftig VPN, utnyttja denna testperiod av CyberGhost.

Download Cyber Ghost 7.1.2
Screenshots
Detaljerad information om Cyber Ghost
Typ:
Trialware


Producent:
CyberGhost

Inkom datum:
18-01-2019
Plattform:
Windows, Linux, Mac, Android, FireTV, iOS

Storlek:
1.7 Mb

0