Program » Datasäkerhet » Kryptering

CryptoSearch last ned
3 0 5940  

Identifiera krypterade filer från flera källor och kombinera resultaten i enkla rapporter som enkelt kan exporteras. Ladda ner CryptoSearch gratis här.

CryptoSearch är ett verktyg som låter dig ta bort krypterade filer och meddelanden om lösen från en ransomware-infektion. Programmet identifierar filer krypterade av flera typer av ransomware och tillåter användaren att kopiera eller flytta filerna till en ny plats, i hopp om att en dekryptering som kan återställa de låsta filerna kommer att släppas i framtiden.

Det innebär att det inte finns någon lösning för att ta bort ransomware, men det kan pausa filerna tills en lösning hittas.

CryptoSearch drivs av Mikaels ID-Ransomware-webbplats, så det är alltid aktuellt. Vid tidpunkten för det här skrivandet kan CryptoSearch söka efter och hitta filer och lösenbelopp i samband med 324 olika ransomwareinfektioner.
För mer information och instruktioner om hur du använder CryptoSearch, se den här artikeln: CryptoSearch hittar filer som krypteras av Ransomware och flyttar dem till en ny plats.

Download CryptoSearch
Screenshots
Detaljerad information om CryptoSearch
Typ:
Freeware


Producent:
MalwareHunterTeam

Inkom datum:
20-04-2017
Plattform:
Windows Vista, 7, 8 & 10

Storlek:
0.8 Mb

0