Program » Apple » Mac

CrossOver last ned
3 0 5993  

Ladda ner CrossOver gratis här och få chansen att spela alla Windows-spel som finns på din Mac.

En av de saker som alltid skiljer Mac och Windows är flexibiliteten att kunna använda det motsatta formatet av program på den andra typen av dator.

Sitter du med en Mac och är lite avundsjuk på alla spel du kan spela på Windows, men inte på Mac? Oroa dig inte. Lösningen är här: CrossOver är ett program som gör din Mac Windows vänlig. Med CrossOver kan du använda din Mac 100% som en dator och installera alla Windows-program på den du vill ha och plats för.

Det är en 14-dagars gratisversion, så om du bara måste testa ett Windows-program i 14 dagar är det ett perfekt verktyg att använda för detta ändamål.

Efter 14 dagars utgång löper de program som du har installerat fortfarande på din dator och om du köper en licens för programmet behöver du inte installera om det eller andra program. Det är allt som ska användas.

Till skillnad från en emulator som kräver en fullständig kopia av Window OS, översätter CrossOver de kommandon som ditt Windows-program vill använda för MacOS och tillbaka. Översättningssystemet innebär att du inte behöver spendera timmar som konfigurerar Windows OS först, du kan bara installera Windows-programmet direkt i CrossOver och köra det.

Men det är en stor process att försöka återställa alla Windows OS-kommandon, och CrossOver är inte helt klar än. Många Windows-program fungerar bra, men vissa kan ha minskad funktionalitet eller kanske inte körs alls. Därför uppmanar vi alla att prova sina favorit Windows-program först under 14-dagars provperiod och se om det är vad du vill innan du köper.

En stor Compatibility Center-databas med användarrapporter upprätthålls också som dokumenterar hur olika Windows-program körs i CrossOver.

Om ditt program körs på CrossOver har du den enklaste, billigaste och vänligaste Windows-kompatibilitetsprogramvaran där ute. Och även om det inte gör det, har du bara spenderat ett par minuter för att kunna spara dig hundratals dollar och alla problem som följer med Windows.
Så innan du går ner med dina hårda intjänade pengar och köper en emulator och en kopia av Windows OCH tillbringa en hel eftermiddag installerar allt försöker CrossOver.

Download CrossOver 16.2.0
Se CrossOver på video :
Screenshots
Detaljerad information om CrossOver
Typ:
Trialware


Producent:
Codeweavers

Inkom datum:
19-06-2017
Plattform:
Mac OS X

Storlek:
200 Mb

0