Program » Tweaks » Verktyg

Computer optimering last ned
5 0 6161  

Ladda ner Datoroptimering från Northguard och anda lite extra liv i datorn

Om du är innehavare av en äldre dator är det förmodligen inte så snabbt som du vill att den ska vara. Därför kan det vara en bra idé att överväga att hitta ett optimeringsprogram. Det finns ett hav att välja mellan, och många av dem är mycket lika. Däremot skiljer sig datoroptimering från Northguard.

Northguards version på ett optimeringsprogram har en mycket mer professionell och djupgående inställning än vad vi vet från tidigare. Läs med nedan och se hur Northguard har för avsikt att revolutionera datoroptimering.

Professionell hjälp och vägledning vid dina fingertoppar

Det viktigaste sättet att optimera datoroptimering skiljer sig från alternativa optimeringsprogram är genom optimeringsmetoden. De flesta optimeringsprogrammen skannar en dator och hitta sedan fel och brister som kräver uppmärksamhet och i slutändan (förhoppningsvis) förbättra prestanda.

Datoroptimering optimeras av fjärrkontrollen och Northguards skickliga tekniker. Det betyder att den här typen av optimering går in och gör den mest djupgående optimeringen alls. Det kan naturligtvis ta lite tid (ungefär en till två timmar).

Men när det är slut har du också en perfekt optimerad dator, där det inte finns några områden som behöver förbättras. Det är särskilt uppenbart om du har en äldre dator som har blivit lite tråkig. Genom datoroptimering kan du ge datorn lite extra livslängd och se till att det tar lite längre tid.

Granska, rengöra och optimera

Det första steget i optimeringsprocessen granskar sina oanvändbara filer, virus och program från tredje part. Du får också ett extra säkerhetselement med Datoroptimering, men det är långt ifrån tillräckligt för att ersätta ett dedikerat säkerhetsprogram. Efter granskningen startar städningen och det är det som kan ta några timmar bra.

Allt sker över fjärrstöd och du styrs hela vägen. Teknikerna kan enkelt göra allt själv, och du är naturligtvis välkommen att ställa frågor om processen längs vägen. Det sista steget är att optimera. När datorn är optimerad kan du njuta av en förbättrad, snabbare och säkrare dator som du fortfarande kan njuta av i framtiden.

Det kostar lite

Om du vill ha en djup optimering, så måste du självklart också betala för det. Datoroptimering kostar 799 kr, vilket är ett ganska rimligt pris, särskilt när man överväger kvaliteten. För 799 kr får du den mest kompletta optimeringen någonsin, och du kan troligtvis förbättra datorns livstid och därmed spara pengar eftersom du inte behöver gå ut för att investera i en ny dator.

Vem är Northguard?

Northguard är en relativt nystartad svensk utvecklare, som gradvis har många tjänster att erbjuda. Northguard har övervägt den svenska marknaden och vill göra tjänster som de flesta svenskare kan njuta av. Det kan uppenbarligen märkas att Northguard har en passion för utveckling. Alla sina tjänster är perfekt utvecklade och verkar oklanderliga. Det ses bland annat. på de många bra recensioner som lämnats av sina kunder. Datoroptimering är inte något undantag. Denna tjänst är utan tvekan en av de djupaste vi någonsin har använt.

Glasyren på kakan är Northguards passion för användarvänlighet. Hela konceptet bakom Northguard kräver användarvänlighet att vara toppklass, eftersom många tjänster är beroende av fjärrkontroll och fjärrstöd. Deras supportlinje är mycket serviceinriktad och de gillar att spendera extra tid för att förklara de mest grundläggande sakerna om du inte förstår dem helt.

Du behöver inte heller frukta fjärrstyrning eller fjärrkontroll, eftersom Northguard har mycket strikta regler för vad deras anställda har råd med. De kunde t.ex. Titta aldrig på filer utan godkännande.

Slutsats

Om du har en äldre dator, eller om du vill bli av med en ibland oändlig optimeringsprocess, är Datoroptimering från Northguard ett självklart val. Denna tjänst ger den mest djupgående och grundliga optimismeng av ditt system någonsin, vilket man kan njuta av under de kommande åren.

Det finns många alternativa optimeringsprogram att välja mellan, och några av dem är förnuftiga val, men ingen av dem kan konkurrera med datoroptimering. Datoroptimering är ett helt annat koncept som har revolutionerat optimeringsprocessen för datorer.

Northguard har sett behovet av förbättringar i optimeringsprogrammen och de har för avsikt att göra det. Vi är imponerade av deras tillvägagångssätt, och lika imponerade av hur väl utvecklad tjänsten är.

Download Computer optimering
Screenshots
Detaljerad information om Computer optimering
Typ:
Shareware


Producent:
Northguard

Inkom datum:
27-06-2019
Plattform:
Windows, Mac OS, Android

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
02-07-2019
0