Program » Internet » Browsers

Comodo IceDragon last ned
4 0 5513  

Comodo IceDragon är en kraftfull webbläsare som använder Comodos säkerhetssystem och kombinerar den med Mozilla Firefox webbläsarmotor. Du kan hämta programmet nedan.

Vi testade Comodo IceDragon på vår Windows 7-dator och tog en titt på hur snabbt programmet laddar sidor och hur väl DSN-säker service integreras i programmet.

IceDragon är byggt runt Mozilla Firefox webbläsarmotor, där Comodo har förbättrat det med sina säkerhetssystem. Det innebär att du har möjlighet att använda sin virtuella webbläsarservice för att bläddra i sina DSN-servrar som gör din sökning extra säker. Dessutom är programmet kompatibelt med alla Mozilla Firefox-plugins, vilket gör att du enkelt och enkelt kan överföra dem om du för närvarande använder Firefox.

Programmet har en fin design och laddar nya sidor mycket snabbt. Dessutom finns det förbättrade funktioner när det gäller att dela filer eftersom de har skapat ett drag-och-släppsystem, där du måste dra åt vänster för att dela till olika sociala medier och till höger för att söka på de största söksidorna.

Vi var mycket nöjda med IceDragon eftersom det är en riktigt cool webbläsare och kräver mycket mindre resurser än sin kusin Comodo Dragon, en annan webbläsare byggd på Chromes Browser-motorn. Detta ger dig en riktigt bra webbläsare som gör din vistelse på Internet till ett nöje.

Download Comodo IceDragon 26.0.0.2
Screenshots
Detaljerad information om Comodo IceDragon
Typ:
Freeware


Producent:
Comodo Group, Inc.

Inkom datum:
31-10-2014
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
37.0 Mb

Uppdaterad datum:
01-11-2014
0