Program » Datasäkerhet » Anti-Spyware

ComboFix last ned
4 0 5865  

Hämta ComboFix gratis här och ta bort all skadlig kod på din dator.

ComboFix är avsedd att skanna en dator för känd skadlig kod, spionprogram och automatiskt ta bort alla typer av skadlig kod som den lokaliserar. Programmet kommer också att tillåta dig att manuellt ta bort spionprograminfektioner också. ComboFix är ett specialiserat, effektivt rengöringsverktyg som är en användbar kompanjon för andra antimalware- och spywareprogram. När ComboFix har slutat skanna ditt system kommer en rapport att skapas. Du kan använda denna rapport för att söka och ta bort infektioner som inte automatiskt tas bort.

ComboFix kommer att skanna din dator relativt snabbt, med tanke på den intensiva sökningen, såväl som radering. Medan det skannar för skadlig programvara, ger programmet information om de steg som tas i ett separat fönster.

Även om ComboFix är ett kraftfullt verktyg, finns det inte många alternativ att välja mellan, och det kan vara förvirrande för nybörjare. Detta är inte ett program du bör försöka använda om du inte har någon erfarenhet av denna typ av programvara eller om du inte har någon som kan hjälpa dig som är mer erfaren.

Sammantaget är ComboFix ett bra program för att komplettera standard Anti-Virus-program och hålla datorn köra smidigt. Det fungerar bra, det är freeware, men det är inte för nybörjare utan ytterligare vägledning. Hitta en guide här på många olika språk.

Download ComboFix 16.11.6.1
Screenshots
Detaljerad information om ComboFix
Typ:
Freeware


Producent:
ComboFix

Inkom datum:
11-11-2016
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
5.5 Mb

Uppdaterad datum:
21-06-2023
0