Program » Apple » Mac

Bridge Builder til Mac last ned
4 0 4683  

Ladda ner Bridge Builder gratis och prova den tekniska

Vissa människor kan gärna vara tekniska oavsett vad de ska vara. Dessa människor kommer ofta också att hitta det underhållande med spel som bara utmanar dem med något tekniskt. Om du är en av dem, kommer du sannolikt att hitta kul att försöka Bridge Builder, som du kan ladda ner gratis till din Mac nu. De flesta känner sig åtminstone störda eftersom det krävs en del hjärngymnastik för att komma igenom kurserna på rätt sätt. Det kan vara en stor irritation om det inte kommer att fungera, men du kommer också att uppleva lite seger när det äntligen lyckas. Du kan också hitta en Windows-version av spelet här.

Spelframsteg

I Bridge Builder måste du gå igenom flera nivåer, som alla erbjuder en mark där en flod ingår också. På de två delarna på varje sida av floden kommer du att kunna se tåget börja och sluta. I senare spel kommer det också att finnas kurser där ett skepp kommer att kunna segla under din bro. Det kommer att finnas några klistermärken på var du kan bygga på din bro som du kan göra med hjälp av material som du har tillgång till. Du kan dock bara köpa material för hur mycket pengar du har fått. Om du inte kan göra det för pengarna eller under, har du inte slutfört den nivån.

Målgrupp

För alla spel är en målgrupp avsedd, det vill säga spelutgivaren har haft vissa specifika typer av människor, vilket han eller hon trodde skulle vara särskilt upphetsad att spela den. Bridge Builder är väldigt tyst och roligt, så målgruppen är inte folk på snabb och hög intensitet - det finns förmodligen andra spel som bättre kommer att erbjuda. Bridge Builders är istället gjord för de människor som gillar att nørkle lite med saker och spendera lite längre på en enda lane. Spelet är också mycket realistiskt så att du som spelare får tänka tekniskt på en realistisk nivå, som om du skulle bygga en bro i den verkliga världen.

Enkel grafik

De flesta spel har något speciellt om deras grafik, men det har inte varit Bridge Builders fokus och det har inte varit här att de skulle vilja imponera på användarna. Förvänta dig därför inte en grafik som tar väder ifrån dig. Grafiken är ganska enkel och det kommer i princip inte att vara något du tänker på, vilket förmodligen inte varit avsikten. Istället har det varit ett stort fokus på att det ska vara utmanande på det tekniska, så det är också här att du borde vänta dig att bli positivt överraskad.

När grafiken är enkel har du också en mycket bättre möjlighet att koncentrera dig på det viktiga, som är att tänka tydligt och komma igenom olika nivåer. Det kan väl ta lite av din koncentration om spelet erbjuder för många överraskningar grafiskt. Så njut av det bästa tillfället att koncentrera dig på det viktiga.

Mottagande

Som med alla andra spel kommer det att finnas både positiva och negativa mottagningar, eftersom människor trots allt uppskattar olika kvaliteter i ett spel, så om du vill veta hur du skulle vilja med Bridge Builder behöver du bara att prova det själv. Det ger dig det bästa svaret på din inställning till spelet.

Du kan dock läsa några recensioner av spelet om du vill ha en känsla av vad du ska och om. En utgåva av Bridge Builder vann Independent Games Festival Audience Award 2003. Det säger sålunda att spelet är riktigt bra för dem som bara vill spela ensam och vill undvika olika spel med multiplayers. Så om det är i ditt intresse att spela själv, kan det vara spelet för dig.

Det har också varit en åsikt från 1UP.com, vilket tyder på att Bridge Builder är ett bra spel. De säger att de många möjligheterna i spelet gör det mycket roligare än väntat och att spelet snart blir mindre för ett spel och istället blir en leksak. Så även om spelet kanske låter tråkigt omedelbart finns det fler som tycker det är ganska underhållande. Du kan därför prova.

Serien av spel Bridge Builder är inte bara ett spel, utan istället har det publicerats mycket genom den tid det har uppgraderats. Sedan första utgåvan 2000 har sex extra släppts. Det finns därför flera olika varianter att prova med om du vill prova några olika versioner av spelet.

Det kan tyckas att det uppenbara valet att ta den version som senast publicerades. Men det kan också vara kul att prova de äldre versionerna först och följ följaktligen spelets utveckling. På det sättet kan du verkligen känna av skillnaden, som också kan vara underhållande i sig.

Slutsats

Som en sammanfattning av Bridge Builder sägs det att spelet är mest lämpligt för de användare som gillar att ta saker i sin egen takt och sitta med saker istället för att ruska igenom. Det är också för dem som gillar spel som är lite mer utmanande för de tekniska istället för att se hur snabbt de kan komma genom en körfält i tid.

Du borde också förvänta dig att det bara är i spelets framsteg, du kommer bli positivt överraskad. Du borde inte förvänta dig hela spelets grafik eftersom det inte har varit fokus. Men det har varit mycket positivt svar på Bridge Builder, så du kan också ha något kul i det.

Download Bridge Builder til Mac
Se Bridge Builder til Mac på video :
Screenshots
Detaljerad information om Bridge Builder til Mac
Typ:
Freeware


Producent:
Alex Austin

Inkom datum:
27-09-2012
Plattform:
Mac OS

Storlek:
1.111 Mb

Uppdaterad datum:
12-09-2018
0