Program » Internet » Browsers

Brave last ned
5 0 6152  

Ladda ner den Brave webbläsaren gratis här.

Det finns många som inte är medvetna om hur mycket data du lämnar bakom när du surfar på Internet. Under senare år har det emellertid generellt sett varit en större medvetenhet om detta, och vi ser bland annat som nya integritetsprogram utvecklas ständigt.

Brave är det senaste budet och den här webbläsaren tar din integritet på allvar.

Snabbare än tävlingen

En av de mest imponerande sakerna om Brave är att den här webbläsaren är faktiskt snabbare än konkurrerande webbläsare. Brave är ungefär dubbelt så snabb att läsa webbplatser som Firefox och Google Chrome, vilket är helt galet.

Vi har testat och granskat ett hav av webbläsare på denna sida, och det här är första gången vi har använt en webbläsare som har varit så snabb. Omedelbart är orsaken till den blixtsnabba hastigheten att Brave är ett perfekt utvecklat program. Dessutom samlar den här webbläsaren inte data från dig, vilket gör att webbläsaren kan göra det som en webbläsare måste, nämligen att ladda webbplatser.

Privacy avsnitt

En webbläsare som är snabbare än de mest populära webbläsarna är omedelbart nog för de flesta. Men Brave slutar inte här. Vid Brave är det stor ambition att webbläsaren måste ge fullständig kontroll över ens integritetsdata. Google Chrome har tidigare fått mycket kritik för att samla in data när du surfar på Internet. Det är t.ex. Därför kan Google Chrome snabbt märka att du får annonser för exakt samma par skor som du bara sett och kollade på.

Brave har ett antal inställningar som gör att du kan justera sekretessdata i det här området. Det är t.ex. möjligt att blockera alla annonser, och sålunda spåras dina intressen inte och delas med olika sidor. Det är också möjligt att blockera cookies, HTTPS-skript.

Vad det i allmänhet betyder är att dina data inte delas med någon - oavsett vilken webbplats du besöker.

Lätt att byta

Om du har använt en webbläsare som Google Chrome i många år kan det hända att omkoppling inte kan hanteras, eftersom du troligen har valt Google Chrome för att komma ihåg lösenord, bokmärken och andra anpassade inställningar.

Det är lyckligtvis en relativt enkel process att byta till Brave, oavsett vilken webbläsare du tidigare använt. Brave har synkroniseringsalternativ där du bara måste välja vilken webbläsare du vill importera dina inställningar som lösenord, cookies etc. från.

Denna process tar mycket kort tid, och när du har gjort det märker du inte att du har förändrats alls, eftersom Brave automatiskt lägger till användarnamn och lösenord till de webbplatser som du använde från tidigare webbläsare. Du måste naturligtvis alltid uppmärksamma de webbplatser som du lagrar lösenord etc. på.

Anpassad

Brave har en ganska attraktiv design som är minimalistisk och mycket lätt att hitta. Men det finns fortfarande möjlighet att anpassa gränssnittet för att passa din smak.

Som standard är det möjligt att välja mellan två teman: ljus och mörk. Det är dock också möjligt att besöka webshopen där du kan ladda ner fler teman om du vill. Området är ganska rimligt, och man kan lätt hitta en som passar ens behov.

Utöver detta är det möjligt att ta bort olika funktioner från gränssnittet inklusive hemknappen, bokmärkesknappen etc.

Som med andra webbläsare kan du förstora texten så att den passar din syn. Men som något nytt är det också möjligt att ändra textfonten och som isbildning på den, är det möjligt att lägga till att importera sin egen typsnitt.

Tjäna och spendera pengar

En av de mest unika egenskaperna hos Brave är belöningssystemet. Belöning är ett belöningssystem där du kan betala för att se annonser. Pengarna deponeras på en digitalpung, som direkt integreras i webbläsaren.

Denna funktion är naturligtvis helt valfri. Det är också möjligt att betala pengar för dig självpungen. Pengarna kan inte betalas direkt till ditt bankkonto direkt, men det är möjligt att välja automatisk bidrag. Funktionerna skickar automatiskt pengar till de webbplatser som oftast används. På detta sätt kan man till exempel ekonomiskt stödja dina favorit favoritrör på ett enkelt och smidigt sätt.

Naturligtvis väljer du vem du vill stödja, och du bör inte frukta att pengarna kommer att skickas till webbplatser eller innehållsskapare, som du inte vill stödja. Belöningssystemet är för närvarande inte tillgängligt i Danmark, men det kommer att komma inom en snar framtid.

Sökmotor

Vi kommer aldrig att glömma att Google är den bästa Sökmotorn på Internet, och därför kan vi andas lättad när Brave också använt främst Googles Sökmotor. Om du vill söka efter något kan du göra det direkt i adressfältet via Google. Det är möjligt att ändra sin favorit Sökmotor i Braves inställningar.

Slutsats

Internet-webbläsare är ett viktigt verktyg för alla datorer och därför är det alltid en bra idé att överväga att använda den rätta. Brave är ett utmärkt alternativ till de rådande webbläsarkungarna som Google Chrome och Mozilla Firefox.

Modig är mycket snabbare för de flesta saker, och designen är utmärkt. Braves vision är att du som användare inte är en produkt, och därför bör din webbläsare inte behandla dig som en. Brave är utan tvekan den säkraste webbläsaren inom området privatlivets fred för närvarande, och på grund av detta och de många extrafunktionerna får Brave en varm rekommendation från oss.

Download Brave 1.60.118
Se Brave på video :
Screenshots
Detaljerad information om Brave
Typ:
Freeware


Producent:
Brave Software, Inc.

Inkom datum:
26-04-2019
Plattform:
Windows, Mac, Linux, iOS & Android

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
28-11-2023
0