Program » Multimedia » Mediaspelare

Blues Media Player last ned
4 0 5604  

Ladda ner Blues Media Player gratis här och få en intuitiv musikspelare som kan strömma musik och video.

Som en komplett gratis applikation tillåter Blues Media Player användare att spela musik, videor och Blu-ray-filer. Även om det finns många mediaspelare som denna typ, har det här programmet en mindre inlärningskurva och är mindre svår att använda jämfört med andra spelare.

Med Blues Media Player kan du skapa spellistor och växla mellan dem. Spellistor som du skapar är flikar i huvudavspelningsfönstret. Varje spellista kan inte bara spela upp musik utan även videor. Förhandsgranskningsfönstret är ganska litet, men du kan enkelt placera programmet i videoläge och växla tillbaka till normalt läge med ett klick. Du kan manuellt göra skärmen större genom att dra rammen eller du kan öka rammens storlek med vissa knappar. Video kan också ses i helskärm.

Dessutom tillåter den här applikationen att ange en webbadress och strömma musik eller video. En smart funktion är möjligheten att ställa in en spellista som ska spelas vid en viss tid och sedan möjligheten att få spelaren att kontrollera datorns tillstånd, t.ex. Sömn, Snooze, Logga ut, Lås, Stäng, etc. Det innebär att du kan använda spelaren som antingen en väckarklocka som väcker musik eller som en musikspelare som stängs av när du har somnat.

Blues Media Player erbjuder ett intuitivt gränssnitt och nästan utseendet och känslan av andra mer populära mediaspelare. Programmet är lätt att använda, även för nybörjare.

Download Blues Media Player 02.12.14
Screenshots
Detaljerad information om Blues Media Player
Typ:
Freeware


Producent:
Bereza Eugene

Inkom datum:
09-12-2014
Plattform:
Windows

Storlek:
15.6 Mb

Uppdaterad datum:
12-01-2016
0