Program » Företag » Investera

Bitcoin last ned
4 0 5457  

Bitcoin är den nya digitala valutan som du kan handla både fysiskt i butiker och online. Du kan ladda ner programmet helt gratis och på svenska här på sidan.

Du kanske har hört talas om det i nyheterna eller sett artiklar om det på webben, men ja, Bitcoin är en riktig valuta som du kan komma åt.

Vi har testat programmet, som ger dig tillgång till dina Bitcoins, på en Windows 7 -dator. Här blev vi mycket förvånade över hur enkelt det är konfigurerat: du har en översikt där du kan se allmän information om ditt konto, en skicka funktioner där du kan överföra bitcoins, en mottagningsfunktion där du kan ta emot Bitcoins och Transaktionsöversikt, där du kan se dina transaktioner, precis som med ett bankkonto.

Bitcoins används dock inte mycket i Danmark, men det finns fler och fler platser där du kan använda dem online, men också några enskilda butiker i storstadsområdet. Programmet är bra om du vill ligga lite före en valuta som många börjar få upp ögonen för.

Du kan hitta många detaljer om Bitcoins på deras webbplats.

Bitcoin ger också möjlighet till fördjupad aktieinvestering, som du kan läsa mer om på mininvestering.dk/aktier-for-begyndere/

Download Bitcoin 0.9.1
Screenshots
Detaljerad information om Bitcoin
Typ:
Freeware


Producent:
The Bitcoin Foundation, Inc.

Inkom datum:
11-08-2014
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 , 8 & 8.1

Storlek:
10.6 Mb

Uppdaterad datum:
14-12-2020
0