Program » Datasäkerhet » VPN

Avira Phantom VPN last ned
4 0 6148  

Ladda ner Avira Phantom VPN gratis här

Med Avira Phantom VPN kan du bläddra och ladda ner från Internet helt anonymt. Denna VPN-tjänst är blixtlös och har ett lättåtkomligt gränssnitt.

Men denna VPN-tjänst är långt ifrån den enda på marknaden. Faktum är att VPN-tjänster de senaste åren blivit otroligt populära, vilket har resulterat i både välutvecklad och nedslående programvara. Avira Phantom VPN skiljer sig från befintlig, eftersom denna VPN-tjänst har Aviras kända kvalitet och funktionalitet.

Hur fungerar ett VPN?

VPN är en förkortning för Virtual Private Network och är en slags mellanhand mellan din lokala IP-adress och VPN-serverns server (även kallad proxyserver). Denna VPN-server har ett slags "falskt" geografiskt läge som kan vara överallt i världen. Till exempel, om du är associerad med en proxyserver i Amerika, så du kan bland annat genom din VPN-tjänst. tillgång till US Netflix innehåll.

Varför använda en VPN?

Under de senaste åren har fler och fler människor blivit medvetna om hur mycket data vi lämnar när vi surfar på internet. Även om du använder trovärdiga och välrenommerade webbplatser lämnar du fortfarande spår. Dessutom har det varit ett antal skandaler inklusive Facebook-skandalen, där många användare fann att deras privata uppgifter hade missbrukats. Av denna anledning har många börjat använda olika VPN-tjänster.

Det växande intresset för privatlivets fred har givetvis betydat att mycket mjukvara har utvecklats för ändamålet. VPN-tjänster är långt ifrån nya och har funnits i många decennier, men målgruppen har ändrats från IT-geeks till allmänna datoranvändare. Detta är bara en fördel för våra användare, eftersom konkurrensmarknaden har gjort att vi har en utmärkt utvecklad mjukvara. Avira Phantom VPN är omedelbart ett bra bud, eftersom det är uppenbart att komplettera med om du redan har Avira Internet Security.

Enkel att använda

Eftersom användarna av VPN-tjänster är mer allmänna användare är det också nödvändigt att VPN-tjänster hittas av de allmänna användarna. Avira Phantom VPN är otroligt enkelt att navigera runt, och många lär sig snabbt om programmet.

Som ovan sett är det begränsat hur mycket du kan röra runt i programmet. De mest grundläggande funktionerna finns där, som till exempel anslutning till specifika proxyservrar. Det är dock också ett stort plus att det finns så många proxyservrar att välja mellan. När du är ansluten till en proxyserver hittar du knappast den. Annars är en av nackdelarna med en VPN-tjänst vanligtvis att dess internetanslutning kan vara betydligt långsammare när den är associerad med proxyservrar. Tidigare var det nästan omöjligt att göra den enklaste sökningen, eftersom anslutningen till proxyservrarna var så dålig. Detta var främst ett problem med den fria versionen av VPN-tjänster.

Den enda skillnaden från Avira Phantom VPN-fri version och köpversion är tillgängligheten av användarstöd. Det innebär att du kan njuta av programmets fulla funktionalitet utan att kosta en enda öre.

Andra bra VPN-tjänster

Om Avira Phantom VPN inte har tagit ditt intresse, har vi lyckligtvis några andra bra VPN-tjänster tillgängliga.

NordVPN är idag en av de mest populära VPN-tjänsterna, och det är av god anledning. Denna programvara är otroligt lätt att använda, och deras proxyservrar är imponerande snabbt. NordVPN har fått en varm rekommendation från oss, och våra användare är också mycket nöjda med verktyget.

FastestVPN har nyligen utvecklats och skiljer de andra VPN-tjänsterna genom att erbjuda ett antal ytterligare funktioner, inklusive adblocker som blockerar annonsering från webbplatser.

Om ingen av ovanstående VPN-tjänster har tagit ditt intresse, kan du med fördelKolla in vår VPN-kategori här.

Slutsats

Om du letar efter en VPN-tjänst som erbjuder ett enkelt och enkelt gränssnitt, är Avira Phantom VPN ett utmärkt bud. Programvaran är välutvecklad och nästan alla borde kunna ta reda på hur man använder den. Välbekant då utvecklar Avira också säkerhetsprogram som också fungerar väldigt bra. Så om du redan har en Avira-produkt, rekommenderas det att använda sin VPN-tjänst eftersom dessa program kompletterar varandra till perfektion.

Avira Phantom VPN är utformad för Windows, Linux och Mac, så oavsett vilket operativsystem du kan ansluta till. Det är också möjligt att ladda ner applikationen för iPhone och Android, och du kan göra det genom att besöka telefonapplikationsbutiken.

Download Avira Phantom VPN 2.22
Screenshots
Detaljerad information om Avira Phantom VPN
Typ:
Freeware


Producent:
Avira

Inkom datum:
10-04-2019
Plattform:
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux

Storlek:
5.6 Mb

Uppdaterad datum:
11-04-2019
0