Program » Tweaks » Optimeringar

AtoZ Clipboard last ned
3 0 5530  

Ladda ner smarta kopieringsprogramvaran AtoZ gratis och kopiera upp till 25 videoklipp åt gången.

AtoZ Urklipp är ett gratis verktyg som låter dig kopiera upp till 25 gånger innan du sätter in. (Till skillnad från Windows Clipboard, som bara tillåter dig att kopiera en gång.) Efter kopiering till AtoZ kan du, i ett externt fönster, se vad du har kopierat och namnge dessa klipp.

Efter att du laddat ner programmet guidas du igenom en ganska enkel installation och du är redo att använda programmet.

Det finns en bra introduktionsvideo, uppdelad i flera avsnitt som visar hur man använder programmet. Du kan välja att titta på videon innan du startar programmet eller du kan välja att visa den senare, som den finns i Hjälp-menyn.

Du kan göra många kategorier och ge varje kategori en rubrik. Du kan också spåra kategorierna och dina klipp genom att ge dem färger.

Det lilla klippbordet flyter över ditt arbete i ett separat fönster och du kan se de första orden i varje klipp för att påminna dig om vad de är. När du lägger musen över ett klipp, kan du se mer av det i ett valfritt popup-förhandsgranskningsfönster.
Det är ett rekommenderat program för alla som behöver kopiera många olika texter eller bilder från samma webbsida och flytta den till en annan applikation.

Download AtoZ Clipboard 4.42
Screenshots
Detaljerad information om AtoZ Clipboard
Typ:
Freeware


Producent:
Atozclipboard

Inkom datum:
14-11-2014
Plattform:
Windows 98, Me, NT, 2000, XP, 2003, Vista, Server 2008, 7 & 8

Storlek:
6.5 Mb

Uppdaterad datum:
22-09-2023
0