Program » Tweaks » Paketlösningar

Ashampoo WinOptimizer Free (Svenska) last ned
5 0 3728  

Optimera din dator med nedladdning av Ashampoo WinOptimizer. Det är ganska gratis!

Många har upptäckt att det kan vara bra att optimera sina fönster eftersom det släpar på flera ställen. Det är här Ashampoo WinOptimizer kommer in i bilden, eftersom det kan vara den optimering du har letat efter länge. När du har laddat ner detta optimeringsprogram och fått reda på hur det fungerar kommer du att kunna märka en stor skillnad mellan din dator och din egen användning av den.

Ashampoo WinOptimizer gör det också enklare för dig att använda din Windows-dator eftersom det gör alla dina program lättare att komma åt och du kommer att upptäcka några helt nya som du inte sett tidigare. Så om du vill ha en snabbare dator, och en som är lättare att använda, är detta system precis rätt sak.

Gör Windows tydligt

Det stora syftet med Ashampoo WinOptimizer är att göra Windows mer hanterbart för användare. Det finns många saker med Windows som användare aldrig upptäcker eftersom systemet är så svårt att hitta. Med Ashampoo WinOptimizer kan du se fram emot att göra dina program mycket lättare att komma åt eftersom de kommer att bli mer synliga för dig. De kommer att göra det bland annat med hjälp av de sex huvudavsnitten som förklaras i avsnittet nedan.

Ett annat huvudsyfte med detta program är att det ska optimera din dator för att vara snabbare och ha de bästa förutsättningarna för att den ska fungera optimalt. Ashampoo WinOptimizer kan dessutom göra att ditt internet går riktigt snabbt igen, så att du kan använda det när du behöver det. Då blir du av med små irritationer att det bara inte fungerar som du vill ha det. Sådana små irritationer över en dator bör helst undvikas så mycket som möjligt.

De sex huvudavsnitten

Ashampoo WinOptimizer är indelat i sex huvudavsnitt i sitt gränssnitt, vilket gör det lättare att hitta i allmänhet för användaren. Det första huvudavsnittet är Hem, som vill ge dig en bättre överblick över systemet. Det är också här du kan hitta olika säkerhetskopior och preferenser, så att du har allt på ett ställe. På så sätt kan du också vara säker på att det är lätt att hitta igen när du annars är i en situation där du panikerar lite.

Ett annat huvudavsnitt är Optimera, som erbjuder möjligheten att finjustera systemet, enheten, nätverket och applikationer. Det är därför i detta avsnitt som du kan se fram emot att optimera din dator och Internet när du har laddat ner Ashampoo WinOptimizer. Ett annat avsnitt är Clean Up, som många kommer att dra nytta av eftersom det har en funktion som fixar något som människor tenderar att glömma. Det här avsnittet gör att dina poster rensas, dina filer raderas. Naturligtvis händer detta definitivt.

Avsnittet Anpassa ger möjlighet för många anpassningar av Windows Explorer, ikoner och mycket mer. Hantera är också ett avsnitt. Detta gör att du kan hålla reda på vilka program som körs under AutoStart, och därmed kan du kontrollera vilka program som är så viktiga att de bör starta omedelbart. Det sista avsnittet är Information, där du kan hitta lite information om PC-konfiguration.

Klarar syraarbetet

Det som gör att din dator återhämtar sig snabbt är när du ser till att du tar bort till exempel filerna som du inte längre använder eller att du ser till att det inte finns många program som går in i AutoStart. Det här är några saker som verkligen påverkar din dator, som du kanske inte tänker på. Men som nämnts kan du få hjälp med detta med Ashampoo WinOptimizer eftersom det ger dig gott om möjlighet att göra detta. Det blir lättare med det här systemet eftersom det ger några bra genvägar som inte fanns förut med Windows-systemet.

De flesta tycker inte att det är jättekul att titta runt i olika filer och program, eftersom det kan vara lite slavjobb. Därför är det helt på plats med ett system som underlättar detta arbete för dig, så att det inte blir lika surt för dig. På detta sätt blir det mycket mer realistiskt att du någon gång kan se fram emot en dator som fungerarge som det ska. Det kan också hjälpa till att få din dator att hålla längre, och det bör i slutändan vara något som de flesta vill ha.

Få identifierade frågor

Det kan vara svårt att veta vad som exakt är problemet med sin dator om man inte är den sakkunniga på området. Om detta är fallet för dig, kan det vara en riktigt bra idé med Ashampoo WinOptimizer, eftersom systemet identifierar problemen för dig på en lista så att du snabbt kan se vad som är i problem. Detta kan vara till stor hjälp för många, eftersom du inte behöver göra den mycket stora recensionen av din dator - utan att veta vad du gör. Det kan snabbt ta lång tid om du inte riktigt vet vad du letar efter. Dessutom behöver du inte heller ringa efter hjälp, eftersom du kan upptäcka problemet själv och sedan ta det därifrån. Detta gör livet lite lättare när det gäller datorer.

Slutsats

Som en övergripande Slutsats för Ashampoo WinOptimizer-systemet kan det påpekas att det är särskilt bra för dem som tycker det är lite besvärligt att hitta runt Windows och därför vill ha det optimerat. Programmet har precis utformats för att göra det lättare för människor att hitta runt Windows och att hitta de program och filer som du vill hitta. Du bör därför välja att ladda ner programmet om du är en av dem som vill göra din dator mer användarvänlig och lättare att komma igenom. Om du använder ett annat operativsystem än Windows och behöver ett bra optimeringsprogram. Så kolla in vår kategori här. Det finns definitivt ett program som passar dig.

Download Ashampoo WinOptimizer Free (Svenska) 1.0.0
Screenshots
Detaljerad information om Ashampoo WinOptimizer Free (Svenska)
Typ:
Freeware


Producent:
ashampoo GmbH & Co. KG

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Windows

Storlek:
16.2 Mb

Uppdaterad datum:
10-10-2019
0