Program » Multimedia » Bildbehandling

Apowersoft Background Eraser last ned
5 0 6296  

Ladda ner gratis demo av Apowersofts Background Eraser här

Om du har varit trött länge för att några av dina vackra porträttfoton och selfies har blivit fotobombade av en ful bakgrund, så har vi hittat dig en lösning. Svaret är Background Eraser, som enkelt och snabbt hjälper dig att ta bort bakgrunden på dina foton, komma med idéer för nya bakgrunder som du kan infoga istället, eller hjälpa dig att göra dina foton ännu vackrare.

 

Om företaget bakom: Apowersoft

På vår webbplats har vi granskat ett antal Apowersoft -produkter över tiden. Deras verktyg fokuserar på att öka människors digitala effektivitet genom att minska tiden och därmed öka den totala produktiviteten.

Företaget startade 2008 och deras digitala mjukvaruprodukter har därefter använts av mer än 30 miljoner användare från hela världen och på många olika enheter.

Deras produkter sträcker sig från videoredigeringsverktyg, bakgrundsborttagare, spegelprogram, som låter dig förstora det du gör på din ena skärm till en större skärm och många andra program.

Använd programmet på danska

Programmet stöder en mängd olika språk. En av dessa är danska - vilket gör programmet ännu mer användarvänligt för dem som vill ha sina produkter på danska.

Det betyder också att du inte kommer att fastna i programmet och inte veta hur du ska gå vidare på grund av en språkbarriär.

Och om du föredrar engelska eller ett av de andra språk som stöds, är det ganska enkelt att byta språk fram och tillbaka.

 

Ta bort många tapeter samtidigt med proversionen

Med den kostnadsfria versionen som vi hänvisar till på vår webbplats här får du möjlighet att provredigera några foton. Om du köper den fullständiga versionen har du istället möjlighet att redigera så många foton du vill. Dessutom kan du också ta en hel massa foton och ta bort bakgrunden från dem alla samtidigt med deras grupperingsverktyg.

 

Artificiell intelligens hjälper dig - men du kan fortfarande ta ledningen

Programmet använder artificiell intelligens för att förstå exakt vad som finns i dina bilder, och genom det kan det med överraskande precision markera personen i bilden, och sedan sätta ett transparent filter över bakgrunden, så att du kan göra med bilden exakt vad du vill.

Välj bara den bakgrund du vill ha

Förutom den transparenta bakgrunden, som är standarden, kan du också välja att infoga ett hav av färgbakgrunder, så att människorna i förgrunden verkligen dyker upp. Apowersoft har också implementerat ett bibliotek med många intressanta bakgrunder som du kan använda dig av.

Biblioteket är indelat i namngivna kategorier, så du kan bland annat fördjupa dig i ett sommarbelastat havsparadis med vit sand, palmer och kristallklart vatten.

Du kan också välja graffitiväggar, arkitektur eller speciella evenemang, till exempel födelsedagsfester och mycket mer.

Bakgrunden är statisk, men du kan flytta runt porträttfotot och förstora eller förminska det som du vill, så att det ser mest realistiskt ut i förhållande till bakgrunden.

 

Mer än "bara" ett program som tar bort dina bakgrunder

Som om det inte var tillräckligt att programmet i sig själv tar bort din bakgrund, kan du också använda programvaran för att redigera i de foton du tar. Bland annat kan du ändra bildens ljusstyrka och exponering efter att du har redigerat bilden och infogat din nya bakgrund.

Du kan också beskära bilden så att du bara får det du vill - vilket kan vara relevant om du funderar på en ny profilbild.

Möjlighet till mer detaljerad hjälp från Apowersoft, om det behövs

Skulle du av en eller annan anledning hamna i problem när du använder programmet så att du inte kan fortsätta, finns det också hjälp att hitta på deras webbplats. De har ett stöd som du kan få tillgång till för att få hjälp med dina produkter.

Och om du tycker att programmet är svårt att navigera och får reda på (vilket vi starkt tvivlar på är fallet), kan du också läsa deras officiella guide , som förklarar hur programmet fungerar konkret.

 

Begränsningar i demoversionen och vad du får när du köper programmet

Demoversioner har alltid begränsningar när de görs så att du kan prova produkten innan du köper den. I demoversionen är det möjligt för dig att importera några bilder, som du sedan kan ta bort bakgrunden på, automatiskt eller manuellt. Du kan också titta igenom bakgrundsbiblioteket och se om det finns något som passar din smak, samt använda redigeringsverktygen.

I pro -versionen väljer du antingen ett visst antal bilder som du vill kunna redigera (20, 50, 300 eller 1000) eller skapa ett abonnemang som ger dig ett oändligt antal redigeringar varje månad. Vilken version du väljer beror naturligtvis på hur ofta du behöver använda produkten.

Mer användbara program från Apowersoft

Om du är imponerad av detta program från Apowersoft kan du också vara intresserad av några av deras andra produkter. Vi kan rekommendera några av deras program, inklusive Video Converter Studio , som låter dig lägga till undertexter i dina videor, samt konvertera och ändra i dina videoformat.

Desktop Screen Recorder Pro låter dig spela in ditt skrivbord, eller i allmänhet vad du kan se på din datorskärm. Den spelar också in med ljud - och du kan välja vilken kvalitet den ska spela in i, och efteråt kan du konvertera inspelningarna till olika format, inklusive AVI, MP4, 3GP och MPEG och mer.

Om du inte behöver videoinspelningar av din skärm, utan bara skärmdumpar, bör du installera Screen Capture Pro . Du väljer hur mycket av skärmen du vill ta en bild av och du kan också ställa in timers så att programmet automatiskt tar bilder vid en förutbestämd tid. Precis som deras andra program är detta program också hanterbart och användarvänligt.

 

Slutsats

Apowersofts Background Eraser är ett enkelt program som fortfarande lyckas leverera ett bra resultat. Den artificiella intelligensen är programmerad helt rätt; vi fick åtminstone några riktigt fina bilder efter att vi hade använt programmet några gånger.

Download Apowersoft Background Eraser 2.3.3
Se Apowersoft Background Eraser på video :
Screenshots
Detaljerad information om Apowersoft Background Eraser
Typ:
Demo


Producent:
Apowersoft

Inkom datum:
17-09-2021
Plattform:
Windows, MacOS, iOS, Android

Storlek:
60,4 Mb

Uppdaterad datum:
15-10-2021
0