Program » Tweaks » Optimeringar

Alpha Clipboard last ned
3 0 5537  

Ladda ner gratis Alpha Urklipp så att du kan spara flera texter och bilder och sedan sätta dem in i andra dokument.

Alpha Clipboard fungerar som en förlängning av ditt vanliga utklippstavla.

Bara markera och kopiera objekt som du brukar göra, och Alpha Urklipp sparar dem till en lista för dig så att du kan klistra in objekten när du vill och i vilken ordning du vill.

Det intuitiva gränssnittet i denna applikation gör det ännu bekvämare, med ett anteckningsblockliknande utseende som innehåller två kolumner. Den vänstra kolumnen är gul och den innehåller de sista 25 klippen du har kopierat till urklippet. När du kopierar mer kommer de äldsta klippen automatiskt att skrivas över av de nya. Men om det finns vissa klipp som du vill spara på obestämd tid, kan du flytta dem till det vita området till höger genom att dra och släppa dem där.

Det finns också några verktyg överst på skärmen, där du kan stänga av om programmet inte sparar dina klipp.

De grundläggande funktionerna i programmet är ganska enkla och inga problem att lära dig om du är nybörjare. Dessutom finns det också flera användbara handledningsvideor tillgängliga som gör att du får ut det mesta av programvaran.

Sammantaget är detta en användbar applikation, och dess strömlinjeformade gränssnitt gör det lätt tillgängligt för både erfarna och nybörjare. Den fria versionen innehåller bara en vit kolumn där du kan spara och organisera favoritklipp. Den mer kraftfulla versionen, Spartan Urklipp som du kan uppgradera till, ger mer lagringsutrymme för ofta använda klipp etc.

Download Alpha Clipboard 4.42
Screenshots
Detaljerad information om Alpha Clipboard
Typ:
Freeware


Producent:
M8Software.com

Inkom datum:
17-11-2014
Plattform:
Windows 98, Me, NT, 2000, XP, 2003, Vista, 7 & 8

Storlek:
6.5 Mb

Uppdaterad datum:
22-09-2023
0