Program » Multimedia » Konverterare

Aiseesoft PDF to ePub Converter (til Mac) last ned
4 0 5574  

Aiseesoft PDF till ePub Converter för Mac hjälper dig att konvertera flerspråkiga PDF-filer till ePub format för iPad, iPhone, iPod Touch, Sony Reader, etc. Ladda ner det gratis här. Om du använder Windows, klicka här.

Med OCR-tekniken som ingår i programmet kan du enkelt konvertera bildbaserade skannade PDF-filer till ePub-format. Du kan välja mellan tre konverteringslägen enligt dina behov: Noggrann, Balanserad eller Snabb.

Aiseesoft PDF till ePub Converter har ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt som inte kräver professionell datavetenskap för nybörjare. Det tar bara några klick som hjälper dig att konvertera PDF till ePub-filer.

Även om det kan tyckas att PDF-formatet har tagit över världen som en universell standard, kan du fortfarande hitta någon som behöver ha en fil i ett av dessa gammaldags format från början av 2000-talet. Istället för att försöka återskapa ditt dokument manuellt i en annan applikation, varför inte göra det enkelt för dig själv med dagens smarta programvara, Aiseesoft PDF till ePub Converter?

Programmet stöder alla språk och kan även konvertera flera PDF-filer på en gång.

Vi tycker att det är en sällsynt gåva för e-bokläsare och vi rekommenderar starkt alla som läser PDF-filer för att testa programmet. Åtminstone i den fria versionen.

Om du använder Windows, klicka här.

Download Aiseesoft PDF to ePub Converter (til Mac) 3.2.16
Screenshots
Detaljerad information om Aiseesoft PDF to ePub Converter (til Mac)
Typ:
Freeware


Producent:
Aiseesoft

Inkom datum:
28-11-2014
Plattform:
Mac OS X 10.5 or above

Storlek:
108.7 Mb

Uppdaterad datum:
05-12-2014
0