Program » Multimedia » Bildvisare

AirMyPC last ned
4 0 5502  

Det är jättekul att sätta datorn till fjärrkontrollen så att du kan dra nytta av den lite större skärmen och bättre ljudkvalitet, även om kablarna alltid är irriterande. Därför har AirMyPC gjort det möjligt för dig att strömma din Apple TV utan att din dator behöver vara en Mac. Du kan ladda ner en kostnadsfri provning av programmet nedan.

AirMyPC är en väldigt smart applikation som gör att du enkelt kan ansluta din dator till din TV om du har en Apple TV-ansluten så att du inte behöver en lång kabel för att sträcka sig över golvet på din dator.

Allt du behöver är att din TV körs med en 2: e eller 3: e generationen Apple TV ansluten där den senaste iOS-uppdateringen är installerad. Dessutom behöver du bara AirMyPC installerad på din dator, där programmet strömmar över ditt trådlösa nätverk. Programmet fungerar som om du hade en HDMI-anslutning, där programmet duplicerar skärmen på din TV. Här kan du titta på filmer, lyssna på musik, titta på bilder och mer.

AirMyPC är riktigt coolt om du vill ha mer ut av din Apple TV eller om du vill komma åt en större skärm. Samtidigt kan du också ställa in skärmen, slå musen på TV-skärmen på och av och ställa in programmet för att starta när Windows startar. Så det finns många alternativ för anpassning som passar dina behov och dina behov.

Download AirMyPC 1.0.4
Screenshots
Detaljerad information om AirMyPC
Typ:
Trialware


Producent:
AirMyPC.com

Inkom datum:
09-10-2014
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
3.7 Mb

Uppdaterad datum:
03-02-2016
0