Program » Internet » Spamfilter

Aggressive Spam Defense last ned
3 0 5933  

Aggressive Spam Defense är den avancerade spamlösningen för ditt Windows-skrivbord. Ladda ner det gratis här.

Om du får mycket skräppost kommer Aggressive Spam Defense definitivt hjälpa dig att hitta de e-postmeddelanden som är viktiga.
Med hjälp av en kombination av vita listor, skräppostlistor och avancerad intern filtrering kan Agressive Spam Defense precis bestämma vilka e-postmeddelanden som är spam och vilka som inte är.
Du kan ställa in detta anti-spam-program för att automatiskt ta bort spam för dig. Annars ser du de misstänkta posterna markerade med rött, så du kan snabbt se vilka mail du ska ta hand om.
Även om programmet kan fungera automatiskt, till skillnad från de flesta andra anti-spam-program, fokuserar Aggressive Spam Defense på att ge dig så mycket kontroll som möjligt. Du kan ställa in och justera antispamfunktioner nästan som du vill och mycket detaljerad jämn.

Självklart kan du också ställa in Aggressive Spam Defense för att låta e-post med vissa kriterier komma igenom. Detta säkerställer att viktiga e-postmeddelanden inte går förlorade. Du kan ställa in den här funktionen på samma sätt som anti-spam-funktionen, där du kan ange att e-postmeddelanden med specifika avsändare, mottagare, ord och till och med bilagor får komma undan spamfilteret.
Det användarvänliga gränssnittet har blivit strömlinjeformat för att snabbt få en översikt över listan över e-postmeddelanden. Med bara några få klick kan du ta bort alla spammails från servern.

Download Aggressive Spam Defense 2.32
Screenshots
Detaljerad information om Aggressive Spam Defense
Typ:
Shareware


Producent:
HACE

Inkom datum:
22-03-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
1.1 Mb

0