Program » Verktyg & Diverse » Lotterioptimering

AgaueEye last ned
5 0 6196  

Ladda ner AgaueEye hårdvarumonitor gratis här

Har du någonsin undrat hur krävande ett spel egentligen är för den hårdvarukonfiguration du för närvarande har? Det är en tanke värd att överväga, särskilt om du tror att spelet inte körs alls.

Det kan finnas många skäl till varför det inte gör det, och det kan vara olika delar av din dators hårdvara som påverkar den. Men vad?

Med ett program som AgaueEye kan du analysera detta och mer.

Använd AgaueEye för att hålla reda på vad din dator använder

AgaueEye är en gratis hårdvaruskärm, ett program som håller reda på vad din dators aktiviteter är, särskilt när du spelar spel.

Den har ett överlägg för spelskärmar som är kompatibla med över 3000 spel som stöds. Så när du startar ett spel, får du en liten stapel som ger dig aktuell information om hur mycket styrka din hårdvara använder på spelet och vilken del av din hårdvara som kämpar hårdast.

Det kan vara dina processer eller grafikkort som vanligtvis har svårt. Men du vet att du enkelt kan gå ut och investera i något nytt och förhoppningsvis fixa problemet.

Om du vill att din dator ska arbeta hårdare än den faktiskt gör kan du också klocka över din GPU för att pressa mer av den. De flesta maskiner fungerar inte till fullo, men detta är för att undvika störningar, så var försiktig med den här funktionen.

En otroligt enkel design

AgaueEye är designad med ögonhöjd tydlighet. Du borde kunna använda programmet enkelt som ett spel, men också få något konstruktivt ur det.

Därför är det ganska enkelt att hämta relevant information från programmet, men också att navigera i den utan de stora utmaningarna.

När programmet startas möts du av en skärm med olika fönster som du kan minimera eller maximera. De berättar om olika aspekter av datorns prestanda. Till exempel hur mycket RAM du har och hur mycket av det som binds upp av olika processer på ditt system.

Överst finns ett litet verktygsfält som ger dig tillgång till till exempel avsnittet "Spelsession". Här kan du se rapporterna som AgaueEye gjorde medan du spelade. Om du just har spelat två timmar med World of Warcraft kan du se vad din dator har använt för att få den igång.

Slutsats

AgaueEye är ett fantastiskt litet program när det gäller att styra hårdvaran. Du får exakta resultatmätningar och rapporter så att du kan göra val av hårdvara uppgraderat säkert och konkret. Därför kan programmet bara rekommenderas.

Download AgaueEye 0.73
Screenshots
Detaljerad information om AgaueEye
Typ:
Freeware


Producent:
XOptiray

Inkom datum:
19-09-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
48.4 Mb

Uppdaterad datum:
23-09-2019
0