Program » Datasäkerhet » Anti-Spyware

AdwCleaner (Svenska) last ned
4 0 5587  

Ta snabbt bort skadlig kod och adware från din dator med Adw Cleaner. Ladda ner programmet gratis här.

Idag är det viktigare än någonsin att hålla datorn säker och optimerad. För detta ändamål är det lyckligtvis ett stort utbud av säkerhets- och optimeringsprogram på marknaden, men det kan vara svårt att ta reda på vilka program som verkligen fungerar bäst för att passa dina behov.


Är du på jakt efter ett utmärkt optimeringsprogram för din dator, så har du kommit till rätt plats. AdwCleaner-programmet är ett utmärkt exempel på ett program som snabbt skannar datorn för skadlig programvara och adware och sedan berättar för vilka skadliga objekt du ska ta bort från din dator.

 

Varför ladda ner ett program som AdwCleaner?

Det är sällan en dag när vi inte sitter framför datorn eftersom det hjälper oss i olika sammanhang - både på jobbet och hemma på soffan. Därför är det också viktigt att vi håller vår dator säker och optimerad så att den kan hålla sig i gott skick så länge som möjligt. Det finns emellertid några hot som kan göra vår användning av datorn lite besvärlig, inklusive trojanska hästar, spionprogram, adware och virus som är mer kända som malware. Om du till exempel installerar en ny applikation kan du bli utsatt för oönskade annonser, annonsbanners och popup-fönster.
Skadlig programvara finns överallt, så det är viktigt att ha program installerade på datorn som hindrar oönskade besökare från att skada din dator och sakta ner den. Därför kan ett optimeringsprogram som AdwCleaner vara relevant för att ladda ner. Kortfattat kan du regelbundet skanna din ansökan om din dator är infekterad med skadlig kod, inklusive adware.

 

Du kan göra detta med AdwCleaner-programmets funktioner

Det är en bra idé att göra grundlig forskning innan du hämtar ny programvara på din dator. När det gäller säkerhet och optimering av datorn är det viktigt att vara på den säkra sidan. Om du försöker få insikt i ett program och dess funktioner kan du därför undvika att vara i dålig situation där du upptäcker att det installerade programmet inte uppfyller dina önskemål. AdwCleansers primära funktion är att skanna din dator och ta bort eventuella skadliga föremål som har hittat vägen till din dator genom att ladda ner ett annat program eller liknande.

AdwCleaner-installationsprocessen går snabbt och smidigt och när du har laddat ner programmet behöver det inte mer än några klick innan du kan optimera din dator. När du har öppet programmet hittar du menyraden på vänster sida av fönstret. Menyraden har fem olika alternativ: Dashboard, karantän, loggfiler, inställningar och hjälp. Det viktigaste av funktionerna i AdwCleaner är skanningsfunktionen, som du kan hitta genom att trycka på Dashboard.

Vissa program kan ta lång tid att skanna datorn, men du skannar datorn med AdwCleaner, ta bara några minuter. Under skanningen kan du följa aktivitetsfältet som anger hur länge skanningen ska varas. När skanningen av datorn är över finns det några olika saker som du kan göra. Det kan tyckas att programmet har angett några skadliga saker, men du vet att det bara är ofarliga filer som du inte vill ta bort, så du har möjlighet att välja dessa innan du frågar programmet att rengöra och reparera. din dator.
Att veta i förväg att det finns några filer på din dator som du inte vill skanna, kan du utesluta dessa från skanningen i uteslutningsfunktionen, som du hittar under Inställningar i menyraden.

 

 

Ease

Om du uppskattar användarvänlighet och enkel design, kommer AdwCleaner sannolikt att falla i din smak. Om du är nybörjare, var inte nervös att programmet är svårt att navigera i - tvärtom. Programmets få, men ändå effektiva funktioner låter dig snabbt lära sig att använda. Dessutom är det möjligt att du kan använda programmet på svenska. Språkinställningarna finns via inställningar till vänster om menyraden.

Är du intresserad av att läsa mer om AdwCleaner? Då kan du besöka tillverkarens officiella hemsida och läsa mer.

 

Stöd och tillgänglighet

Även om AdwCleaner är ett relativt lättanvänt program kan det fortfarande uppstå situationer där du kan få frågor om applikationen, så det kan bli nödvändigt att komma i kontakt med tillverkaren. Detta har tillverkaren bakom AdwCleaner för att se till att användarna har möjlighet. Beroende på vad du behöver hjälp hittar du olika alternativ för support för programmet och dess funktioner under Hjälp i menyraden.

 

En förutsättning för att njuta av ett nytt program är givetvis att den stöder operativsystemet som finns på din dator. AdwCleaner stöder officiella datorer med Windows, inklusive Windows 7, 8 och 10.

 

Ytterligare program för AdwCleaner

I allmänhet är säkerhetsprogram ett måste för alla datoranvändare. AdwCleaner är ett optimeringsprogram som kan användas med stor fördel samtidigt med ett säkerhetsprogram, vilket fungerar som ett optimalt tillägg. Om du inte redan har ett säkerhetsprogram på din dator är Malwarebytes ett exempel på ett utmärkt säkerhetsprogram, som du kan ha en 14-dagars gratis provversion, och utvecklas också av samma tillverkare som AdwCleaner. Ett exempel på ett annat säkerhetsprogram, som också är populärt bland många, är Anti Explorator. Programmet har utvecklats speciellt för den svenska marknaden och skannar bland annat din dator för nästan vilken typ av skadlig kod som helst.

 

Slutsats

Sammantaget är AdwCleaner ett formidabelt program om du fokuserar på effektiv skanning och optimering av din dator. Med applikationens användarvänlighet kan du snabbt ta reda på hur du navigerar kring programmets enkla funktioner. AdwCleaner ger dig möjlighet att regelbundet kontrollera din dator för adware så att datorn håller i gott skick.

Download AdwCleaner (Svenska) 4.103
Screenshots
Detaljerad information om AdwCleaner (Svenska)
Typ:
Freeware


Producent:
Malwarebytes

Inkom datum:
04-12-2014
Plattform:
Windows

Storlek:
7.2 Mb

Uppdaterad datum:
26-09-2018
0