Program » Internet » Spamfilter

Adblocker for Chrome last ned
4 0 5568  

Hämta gratis Adblock för Chrome och släpp av med annonserna när du surfar.

Världens mest populära tillägg till Google Chrome heter AdBlock, och du kan få det gratis här på webbplatsen. AdBlock blockerar annonser på internet så att du inte störs av likgiltig marknadsföring, samtidigt som du gör din surfning mycket snabbare. När din webbläsare inte behöver spendera ansträngningar för att ladda bilder, videor och de många andra elementen som en webbannons ofta består av, kan dessa krafter istället användas för att ladda webbsidan mycket snabbare. Detta sparar dig mycket tid när du surfar med en adblocker.

Programmet blockerar annonser automatiskt automatiskt, medan du också snabbt och enkelt kan lägga till annonsmaterial i blocket om AdBlock inte automatiskt har tagit in annonsmaterialet. Tillägget används av mer än 60 miljoner världen över, vilket blockerar reklam för dig på alla webbplatser.

Skräddarsy din upplevelse

När den har installerats börjar den automatiskt blockera annonser i Chrome. Du kan dock bestämma vilka sidor programmet ska användas på och vilka sidor du ska kunna se annonser på.

Om det finns en webbplats där du inte vill använda AdBlock kan du ställa in att programmet inte ska vara aktiverat på den här sidan. Detta indikeras av att programmets röda logotyp i din webbläsare byter till en grön logotyp. Därefter lyckas programmet automatiskt slå på och stänga av sig själv när du går till och från en sida där du har valt att AdBlock inte ska vara aktiverat.

Hur man får AdBlock

Som nämnts är detta en förlängning. Därför är det också superlätt att få tag i. När du klickar på nedladdning här guidas du automatiskt till Chrome Store, där du kan ladda ner tillägget på bara några sekunder.

AdBlock kan endast användas med Google Chrome och kan därför inte användas i webbläsare som Firefox, Safari och Edge. Om du använder en annan webbläsare än Chrome måste du därför hitta ett annat annonsblockeringsprogram.

Ease

AdBlock är ett mycket enkelt tillägg, och det är förmodligen anledningen till att inga användarinstruktioner ingår i programmet. Man måste därför utforska programmets funktioner och möjligheter själv, som för vissa kanske inte är helt optimala. Tillägget är relativt litet i den meningen att du inte får annat än den lilla AdBlock-ikonen i hörnet av din webbläsare och den tillhörande rullgardinsmenyn. Den här rullgardinsmenyn sker på engelska medan fönstren som dyker upp när du till exempel väljer att blockera en annons manuellt, även på engelska. Återigen kan detta vara skrämmande för någon, även om det inte borde vara det stora problemet när man överväger mängden text.

Alternativ

AdBlock är inte den enda adblockeraren du kan använda, så du kan enkelt titta på några av programmets konkurrenter innan du fattar ditt slutliga beslut. Du kan till exempel använda programmet Easy AdBlocker, som innehåller många av samma funktioner som AdBlock. En annan konkurrent som också är oerhört populär är AdGuard Adblocker-programmet, som kan lösa dina annonseringsproblem.

Slutsats

AdBlock är ett bra tillägg till Google Chrome som gör din surfning annonsfri. Programmet lokaliserar och blockerar annonser helt automatiskt, medan du också kan lägga till några få annonser manuellt, vilket i vissa fall inte avlyssnar programmet. Det är världens mest populära Chrome-förlängning, som används av över 60 miljoner användare, och det är naturligtvis gratis.

Download Adblocker for Chrome 2.14
Screenshots
Detaljerad information om Adblocker for Chrome
Typ:
Freeware


Producent:
Getadblock

Inkom datum:
26-11-2014
Plattform:
Windows XP, Vista & 7

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
28-10-2019
0