Program » Datasäkerhet » Anti-Spyware

Ad-Aware Pro Security last ned
4 0 3248  

Ladda ner Ad-Aware gratis här och få en av de bästa versionerna av Lavasofts populära säkerhetsprogram.

Super snabbt antivirus

Ad-aware är en super snabb antivirusmotor som arbetar med Lavasofts legendariska antispionteknik.
De två motorerna arbetar tillsammans för att blockera skadlig kod från traditionella virus till de mer vanliga spionprogramattackerna. Eftersom båda motorerna är gjorda för att fungera, finns det inga konflikter eller långsamma perioder, vilket du vanligtvis förknippar med att driva två separata säkerhetsprogram. Det är bara en enkel och super snabb säkerhetslösning.

Med automatiska uppdateringar tillgängliga flera gånger om dagen kan du vara säker på att din dator och filer är skyddade mot ständigt förändrade hot på Internet.
Med Ad-Aware behöver du inte någon annan säkerhetsprogramvara. Du kan säkert utesluta alla andra antivirusprogram och få effektivt skydd som inte saktar ner datorn.

Ladda ner skydd

Ladda ner bilder, musik och filmer med förtroende.
Överföringar av filer från Internet och särskilt från peer to peer networks (P2P) eller torrent-webbplatser fylls ofta med en hemlig mängd skadlig programvara. Det blir alltmer populärt för cyberkriminella att ladda upp förorenade filer till vad som verkar vara de senaste filmerna, programmen eller till och med musik.
En användare som oavsiktligt hämtar en sådan fil avslöjar sin dator och hans nätverk till hackern lurar och äventyrar hans identitet stulen eller hans dator äventyras.

Ad-Aware skannar automatiskt filer innan de laddas ner på hårddisken och upptäcker skadlig kod innan den någonsin kan lanseras. Dess realtidsskydd sätter karantäninfekterade filer och hindrar dem från att skada dig och samhället som helhet.

Legendarisk Antispyware

En av världens mest pålitliga antispionprogram med minst 450 miljoner nedladdningar.
Med över 1 miljard angrepp slutade finns det ingen tvekan om att Ad-Aware vet ett eller två saker om hur man stoppar cyberkriminella. Tekniken är så bra att den används av många av sina kollegor i säkerhetsvärlden.

Download Ad-Aware Pro Security 11
Screenshots
Detaljerad information om Ad-Aware Pro Security
Typ:
Trialware


Producent:
Lavasoft

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Windows

Storlek:
5.8 Mb

Uppdaterad datum:
12-07-2022
0