Program » Apple » Mac

WineBottler til Mac last ned
3 0 5174  

Önskar du att din Mac kunde starta Windowsprogram? Ladda gratis ner WineBottler, appen som lovar att lösa detta problem.

En begränsning i Mac OS är att man inte kan starta program från Windows. Det beror på att det är två helt olika operativsystem. Men med WineBottler till Mac ska problemet vara ur världen enligt tillverkaren. Appen fungerar till Snow Leopard, Lion och Mountain Lion.

Redan vid installationen förstår man att WineBottler vänder sig främst till erfarna användare. För att kunna installera det behöver man även titta förbi denna sida för att installera appen XQuartz. I programmet hittar man flikarna “Download”, “On My Mac” samt “Advanced”. Även om du teoretiskt kan låta WineBottler starta vilket program som helst, kan man via programmet hitta och ladda ner program. Det liknar appstore till iPhone eller market till Android.

Vi testade att installera Internet Explorer, det gav oss en hel del felmeddelanden. Vi testade även MS Paint, vilket fungerade men bara äldre versioner. Det ska gå att hantera eller radera sina WineBottler-program direkt från programmet men det fungerade tyvärr inte heller.

WineBottler har en fantastisk potential men i dagsläget verkar det dras med en del barnsjukdomar.

Download WineBottler til Mac
Screenshots
Detaljerad information om WineBottler til Mac
Typ:
Freeware


Producent:
Mike Kronenberg

Inkom datum:
07-11-2013
Plattform:
Mac OS X Snow Leopard, Lion & Mountain Lion

Storlek:
127.12962 Mb

Uppdaterad datum:
10-11-2013
0