Program » Underhållning » Hobby och Fritid

TrackSport last ned
4 0 5296  

PetriSoft har skapat ett Windows program som de döpt till TrackSport. Programmet är tänkt till alla som är intresserade av sport. Utövare som entusiast. I programmet sparar du information om dina prestationer, löpning, gång med mera.

 

Är du den typ som gillar att ta en promenad att springa eller cykla? Det är kanske en hel tredje eller fjärde sportiga sak du gör på fritiden. Sammantaget är det en bra idé. En stark och frisk kropp gör dig lyckligare och mer säker, men upplever du ibland motivation som vinglar lite?

Kanske beror det på att du inte riktigt kan se om du gör framsteg, och framsteg är en av de viktigaste sakerna när det gäller att hålla fast vid något. Med ett program som Tracksport kan du hålla reda på och få en översikt över hur du fysiskt rör dig.

En personlig och effektiv träningsdagbok

Tracksport är ett Windows-utvecklat program som du kan använda för att logga in sportformer som löpning, promenader etc. Det finns många olika parametrar som du kan fylla i och sedan kan du till och med lägga till meddelanden som fördjupas med din aktivitet, eller som är en liten påminnelse för dig själv.

Du kan ansluta din Endomondo eller Garmin Connect för att automatiskt hämta data från din sport. När tiden går och du får fler poster i din dagbok kan du börja dra statistik in i bilden. Du kan skapa grafer och grafer över dina framsteg. Så du kanske inte märker någon skillnad i dina framsteg, men kanske kan matematiken berätta något annat.

Notera! Detta program är en demo och gör att du bara kan göra 25 poster. För obegränsad användning måste programmet köpas.

Tydlig och användarvänlig design

Tracksport har inte den stora stilen att erbjuda när det gäller design. Å andra sidan är det konfigurerat riktigt bra och logiskt så att du inte tvekar hur du använder programmet.

Huvuddelen av användargränssnittet ägnas åt din "loggbok". Det är här du ser de olika aktiviteterna du har angett. Överst har du två verktygsfält. Den översta är för att lagra och öppna olika loggar och för att ansluta externa enheter. Den nedan är för att redigera din loggbok och för att skapa grafer och kurvor.

Slutsats

Om du ofta utövar sport och kan vara intresserad av att hålla reda på dina aktiviteter och framsteg, rekommenderas Tracksport tydligt för dig.

Download TrackSport 3.0.0
Screenshots
Detaljerad information om TrackSport
Typ:
Demo


Producent:
PetriSoft

Inkom datum:
27-03-2014
Plattform:
Windows

Storlek:
44 Mb

Uppdaterad datum:
09-07-2020
0