Program » Företag » Verktyg

TeamViewer (Svensk) last ned
5 0 3997  

Downloada TeamViewer på svenska till din dator gratis från oss. Med detta freeware program kan du enkelt fjärrstyra en dator via Internet.

I en värld där effektivitet är nyckelord, är ett program som TeamViewer fantastiskt. Med detta freeware kan du styra och navigera i en annan dator från en egen. Det kan vara mycket användbart i en dator miljö där filer måste delas mellan varandra. Eller om du arbetar med olika program, till exempel. en bildprocessor på en dator och en ordbehandlare å andra sidan. Visst är TeamViewer installerat på båda enheterna, men trots allt är programmet gratis så det borde inte vara det största programmet. Dessutom fyller TeamViewer nästan ingenting och installationen går snabbt, så det tar inte lång tid att inrätta en funktionell fjärrkontroll.

Möjligheter i TeamViewer

Du kan dela datorskärmar med andra via webben. Du kan få fjärråtkomst till alla dina datorer och servrar - dygnet runt, och på resande fot - och trots brandväggar. Till exempel, Hjälp en vän, kollega, kund, affärspartner eller liknande göra det i fem steg enligt följande:

1) Du installerar TeamViewer på din dator.

2) Sänder en länk till den person som kommer att hjälpa, vem installerar sedan programmet från webben.

3) personen öppnar programmet på sin dator Här får han en kod som han måste vidarebefordra till dig.

4) Ange koden som öppnar en säker kanal på personens dator, som du nu kan styra var du än befinner dig.

5) Nu finns det ett mellanrum och du kan lösa personens problem eller du kan se till att han gör rätt.

Båda affiliates kan styra musen, så det är smart att ha en anslutning per telefon, per. chatta, gör arrangemang i förväg, så att du inte sitter och kör med musen. TeamViewer har ett inbyggt chatt system, så du kan skriva till varandra på vägen. Chatten finns i funktionsknappen längst ner till höger på skrivbordet. TeamViewer använder en krypterad anslutning som säkerställer att andra inte bara kan bryta in och ta kontroll. TeamViewer har mer än 100.000.000 användare i många länder och är en av de snabbast växande fjärr- och fjärrleveranslösningarna. Det är lätt att använda, har en hög grad av säkerhet och tillförlitlighet och är gratis. Mer information. Du kan också ladda ner TeamViewer på svenska till Mac här, eller till Linux här.

Målgruppen

Eftersom TeamViewer omedelbart är ett riktigt expanderat program är publiken stor. TeamViewer används ofta av företag som behöver kunna ge extra support i kundsupport. Dessutom kan programmet användas internt i företag för att navigera mellan flera enheter på en gång och därigenom försöka öka produktiviteten.

På samma sätt kan TeamViewer användas av privatpersoner, till exempel. en grupp vänner som borde hjälpa varandra genom ett spel eller vars morföräldrar har programmet att installera eller avinstallera en applikation.

Tillgänglighet

Under de senaste åren har en mängd olika enheter utvecklats som tabletter, smartphones etc.

Detta är TeamViewer medveten om och därför har de försäkrat sig om att utveckla en version för alla enheter. Det är Windows-versionen av TeamViewer, som kan laddas ner gratis här. Om du vill ha Android- eller iOS-versioner kan de hittas individuellt i appbutikerna för Google Play och App Store.

Den utökade Tillgängligheten är en indikation på att utvecklare av TeamViewer har en passion för sin produkt. För närvarande är TeamViewer den enda fjärrsupporttekniken som stöder direktanordning och övervakningshantering på IOS och andra mobila enheter.

Design

TeamViewers design är relativt minimalistisk och benbestår huvudsakligen av blå och vita färger, vilket passar utmärkt och resulterar i ett attraktivt program. En design som passar alla enheter oavsett om den är installerad på en Windows-dator, Mac eller mobil enhet.

TeamViewer är också lätt att navigera och funktionerna är väl positionerade. Det betyder att oavsett hur tekniskt skarpt du är kan du snabbt konfigurera TeamViewer på flera enheter, vilket i slutändan betyder stor användarvänlighet.

Ease

Användarvänlighet och design går hand i hand med vår erfarenhet, och eftersom vi inte har något negativt att säga om designen av TeamViewer är det också svårt att kritisera användarvänlighet. Som en prick över laget har TeamViewer ett antal ytterligare funktioner som omedelbart ökar användarvänligheten.

De olika ytterligare funktionerna inkluderar möjligt att spela eller konvertera en inspelad session. Det är sålunda möjligt att spela in händelser i TeamViewer direkt i programmet så att du alltid kan gå tillbaka och se vad som har gjorts. Dessutom är det också möjligt att öppna loggfiler där du kan skriva ner för att följa händelserna.

Den här funktionen är särskilt användbar om du använder TeamViewer i företag. Det är alltid möjligt att dokumentera händelser och arbetsflöden, så om du har löst ett problem och stöter på samma problem, kan du alltid gå tillbaka och se hur du tidigare hanterat det.

Slutsats

TeamViewer är ett bra arbetsredskap - vare sig för privat eller företag. TeamViewer är lätt att navigera i, och programmet är gratis att använda vilket resulterar i ökad Tillgänglighet. De många systemvarianterna bidrar också till detta.

TeamViewer laddas för närvarande 400 000 gånger om dagen, och därför har vi en erfaren utvecklare att göra. TeamViewer lanserades 2005, och sedan dess har det varit mycket framgångsrikt och populär bland såväl företag som privatpersoner. TeamViewer har lyckats behålla sin popularitet, och användes idag för över 40 miljoner sessioner varje dag. Du kan därför säkert ladda ner TeamViewer och, i framtiden, vara säker på att ett program fortfarande är relevant.

Med seriösa affärspartners som Microsoft och Phillips, liksom en välutvecklad mjukvara, kan man dra Slutsatsen att TeamViewer är det bästa fjärrstyrningssystemet för fjärrstyrning.

TeamViewer får en varm rekommendation från oss.

Download TeamViewer (Svensk) 8
Screenshots
Detaljerad information om TeamViewer (Svensk)
Typ:
Freeware


Producent:
TeamViewer

Inkom datum:
19-01-2013
Plattform:
Windows

Storlek:
3.1 Mb

Uppdaterad datum:
31-10-2018
0