Program » Företag » Verktyg

TeamViewer (Svensk) last ned
5 0 3997  

Downloada TeamViewer på svenska till din dator gratis från oss. Med detta freeware program kan du enkelt fjärrstyra en dator via Internet.

I en värld där effektivitet är nyckeln är ett program som TeamViewer helt fantastiskt. Med detta freeware kan du kontrollera och navigera på andra datorer från en egen. Det kan vara extremt användbart i en datormiljö där filer måste delas. Eller om du arbetar med olika program t.ex. en bildprocessor på en dator och en ordbehandlare på den andra.

Naturligtvis kräver det att TeamViewer installeras på båda enheterna, men programmet är trots allt gratis, så det borde inte vara det största programmet. Dessutom fyller TeamViewer nästan ingenting och installationen går snabbt, så det tar inte lång tid att installera en funktionell fjärrkontroll.

Möjligheter i TeamViewer

Du kan dela datorskärmen med andra på nätet. Du kan fjärråtkomst till alla dina datorer och servrar - dygnet runt och när du är på språng - och trots brandväggar. Bör man till exempel. hjälpa en vän, kollega, kund, affärspartner eller liknande, det går i fem steg enligt följande:

1) Du installerar TeamViewer på din dator.

2) Skicka en länk till personen du vill hjälpa till, som sedan installerar programmet från webben.

3) Personen öppnar programmet på sin dator. Här får han en kod som han vidarebefordrar till dig.

4) Koden du anger, som öppnar en säker kanal för personens dator, som du nu kan kontrollera var du än är.

5) Nu är det ett hål genom och du kan lösa personens problem eller så kan du övervaka att han gör saker rätt.

Båda medlemsförbunden kan kontrollera musen, så det är antagligen smart att ansluta via telefon, per chatta, ordna i förväg, så att ni inte sitter och springer med musen. TeamViewer har ett inbyggt chatsystem så att du kan skriva till varandra på vägen. Chatten finns i funktionsknappen längst ner till höger på skrivbordet. TeamViewer använder en krypterad anslutning som säkerställer att andra inte bara kan bryta sig in och ta kontrollen. TeamViewer har mer än 100 000 000 användare i många länder och är en av de snabbast växande lösningarna för fjärrservice och presentation. Det är lätt att använda, har en hög grad av säkerhet och tillförlitlighet och är gratis. Mer information. Du kan också ladda ner TeamViewer på svenska för Mac här, eller för Linux här.

Målgruppen

Eftersom TeamViewer omedelbart är ett ganska utökat program, så är målgruppen också. TeamViewer används ofta av företag som behöver kunna ge extra support i kundsupport. Dessutom kan programmet användas internt inom företag för att navigera mellan flera enheter på en gång och därmed försöka öka produktiviteten.

På samma sätt kan TeamViewer enkelt användas av individer, t.ex. en grupp vänner som måste hjälpa varandra genom ett spel eller om dina morföräldrar har programmet att installera eller avinstallera ett program.

Tillgänglighet

På senare år har ett hav av olika enheter som surfplattor, smartphones etc. utvecklats.

Detta är TeamViewer väl medvetet om och de har därför sett till att utveckla en version för alla enheter. Detta är Windows-versionen av TeamViewer, som kan laddas ner gratis från webbplatsen. Om du vill ha Android- eller iOS-versioner kan de hittas separat i applikationerna i Google Play och App Store.

Den utökade Tillgängligheten är en indikation för oss att utvecklarna bakom TeamViewer har en passion för sin produkt. För närvarande är TeamViewer den enda tekniken för fjärrsupport som stöder direkt enhet och skärmhantering på iOS och andra mobila enheter.

Design TeamViewers design är relativt minimalistisk och använder främst blå och vita färger, som passar bra och resulterar i ett attraktivt program. En design som passar alla enheter oavsett om de är installerade på en Windows-dator, Mac eller mobil enhet.

TeamViewer är också lätt att navigera och funktionerna är väl belägna. Detta betyder att oavsett hur tekniskt kunnig man är, kan TeamViewer snabbt sätta upp flera enheter, vilket i slutändan betyder stor användbarhet.

Ease

Användarvänlighet och design går hand i hand med vår erfarenhet, och eftersom vi inte har något negativt att säga om designen av TeamViewer är det också svårt att kritisera användbarheten. Som glasyr på kakan har TeamViewer ett antal ytterligare funktioner som omedelbart ökar användarvänligheten.

De olika extrautrustningarna inkluderar möjligt att spela eller konvertera en inspelad session. Så det är möjligt att spela in händelserna i TeamViewer direkt i programmet, så att du alltid kan gå tillbaka och se vad du har gjort. Dessutom är det också möjligt att öppna loggar, som du kan skriva ner kan följa händelserna.

Denna funktion är särskilt användbar när du använder TeamViewer i företag. Det är alltid möjligt att dokumentera incidenter och arbetsprocesser, så om du har löst ett problem och stött på samma problem kan du alltid gå tillbaka och se hur du hanterade det tidigare.

Slutsats

TeamViewer är ett utmärkt arbetsverktyg - oavsett om du använder hem eller för företag. TeamViewer är lätt att navigera och programmet är gratis att använda vilket resulterar i utökad Tillgänglighet. De många systemvarianterna bidrar också till detta.

TeamViewer hämtas för närvarande 400 000 gånger dagligen, och vi har därför utvecklats med en erfaren. TeamViewer startade 2005 och har haft stor framgång och popularitet bland såväl företag som individer. TeamViewer har lyckats behålla sin popularitet och idag användes den i över 40 miljoner sessioner varje dag. Därför kan du säkert ladda ner TeamViewer och i framtiden vara säker på att ett program förblir relevant.

Med seriösa affärspartners som Microsoft och Phillips, såväl som en väl utvecklad programvara, kan man lätt dra Slutsatsen att TeamViewer är den bästa enheten för fjärrhantering bland enheter.

TeamViewer får en varm rekommendation från oss.

Download TeamViewer (Svensk) 8
Screenshots
Detaljerad information om TeamViewer (Svensk)
Typ:
Freeware


Producent:
TeamViewer

Inkom datum:
19-01-2013
Plattform:
Windows

Storlek:
3.1 Mb

Uppdaterad datum:
28-10-2019
0