Program » Företag » Presentation

Smartdraw last ned
5 0 5962  

Ladda ner Smartdraw gratis här. Smartdraw är ett kraftfullt program för att skapa professionell grafik för yrkesmässig användning.

En bild säger mer än tusen ord. Data kan förvärvas mycket snabbare från en bild än från en text från en genomarbetad graf eller ett diagram. Med Smartdraw kan du distribuera bilder i dina presentationer professionellt.

Förutom innehåller programmet ett kartläggningsverktyg som är mjukvaran försedd med nödvändiga medel för att skapa flödesscheman, design och organisationsscheman, planritningar, tidsplanering, formulär, kartor och många andra mallar.
Alla viktiga funktioner för att skapa diagram är automatiserade i Smartdraw. Både när det gäller enkla kombinationer, kombination och arrangemang av objekt och en attraktiv format gör mjukvaran inga gränser.

Om detta är första gången du försöker programmet hittar du ett trevligt användargränssnitt som döljer de omfattande funktionerna i programmet i många menyer. Smartdraw gör det enklare än någonsin att skapa affärsgrafik, diagram och tabeller av något slag, för att förbättra kommunikationen, produktivitet, organisation, ledning och planering.

Smartdraw designades för att hjälpa företag att bli mer produktiva genom att distribuera planeringsprocessen, dokumentera företagets kunskap och öka sina presentationer. Den tillåter användare att byta flödesscheman, Powerpoints, planritningar och företagspresentationer i övertygande visuella bilder (användare kan vägra dyra programvara från Microsoft add-ons). Användare kan animera en .PPT igenom tusentals snygga mallar tema bilder, en storyboard och effekter.

Denna version innehåller en enkel integration med Microsoft Visio och Sharepoint. Smartdraw tillåter företag att utnyttja kraften i visuell kommunikation med effektivitet och enkelhet.

Download Smartdraw 1.0
Se Smartdraw på video :
Screenshots
Detaljerad information om Smartdraw
Typ:
Trialware


Producent:
Smartdraw

Inkom datum:
30-05-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
24.2 Mb

Uppdaterad datum:
02-06-2017
0