Program » Apple » Mac

Sleipnir till Mac last ned
4 0 5200  

Är du på jakt efter en ny webbläsare? Sleipnir till Mac är en gratis browser med smarta funktioner. Ladda ner den gratis här. En version finns även för Windows här.

Om du är redo för att kasta dig ut i det okända från de vanligaste Google Chrome och Mozilla Firefox, så ligger nog Sleipnir nära till hands. Webbsläsaren har många funktioner och finns både till Mac, Windows och mobila enheter.

Vi har testat Mac- och Windows-versionen. Det fungerar till en början ungefär likvärdigt på båda men Sleipnir blev lite långsammare i Windows och sidorna såg lite korniga ut. Ju mer vi testar det verkar det som att programmet både fungerar bättre och ser bättre ut i Mac. Även menyer ger den känslan.

Det mest intressanta med Sleipnir är att det finns många funktioner som inte andra browsers har. Man kan exempelvis gruppera flikar så att alla sociala nätverk sitter ihop och ha arbetsrelaterat i en annan grupp. Sleipnir har även touch funktion men fungerar även bra med musen.

Om du vill testa en ny browser, rekommenderar vi Sleipnir - vi måste dock rekommendera Mac versionen före Windows i detta fall.

Download Sleipnir till Mac 4.5
Screenshots
Detaljerad information om Sleipnir till Mac
Typ:
Freeware


Producent:
Fenrir Inc

Inkom datum:
04-12-2013
Plattform:
Mac

Storlek:
24.8 Mb

Uppdaterad datum:
28-04-2014
0