Program » Datasäkerhet » Övervakning

Net Monitor For Employees last ned
4 0 6001  

Vill du hålla reda på vad dina anställda gör på datorn? Net Monitor for Employees Professional är en enkel och enkel lösning för dig. Programmet kan hämtas här, och då anmäler du dig till en gratis provperiod!

Med den här programvaran kan du hålla reda på vad dina anställda eller studenter gör på datorskärmen. En enkel lösning för att öka produktiviteten. Det finns också gott om möjligheter att dela din egen skärm till alla som är anslutna till programvaran. Detta öppnar många alternativ och kan hjälpa till att göra arbetet i ditt företag mer flytande. Det finns också möjlighet att utesluta användningen av exempelvis Internet.

Om du har en presentation för dina elever, kan de lätt följa din skärm och du kan visa dem det material du vill ha. Eller de kan förhandsgranska sina projekt för dig, från din datorskärm till din. Det finns också möjlighet att filma skärmarna, om du sitter och gör lite arbete och inte kan fortsätta leva.

Totalt sett är det ett bra program med enkel installation. Alla funktioner fungerar som de borde, och det är inte lätt att komma in i.

Download Net Monitor For Employees 5.4.5
Screenshots
Detaljerad information om Net Monitor For Employees
Typ:
Freeware


Producent:
EduIQ

Inkom datum:
11-07-2017
Plattform:
Windows, IOS, Android, Windows Telefoner

Storlek:
32.4 Mb

Uppdaterad datum:
12-07-2017
0