Program » Apple » Mac

Mactracker last ned
5 0 5146  

Apple har funnits ett bra tag på marknaden och det har blivit en hel del produkter genom åren. Vilken version och vilken produkt äger du? Med Mactracker kan du få reda på allt om alla produkter från Apple, appen är helt gratis.

Varje år kommer Apple med nya enheter och datorer som iMac, iPhones, iPods med mera. Ibland vill man veta exakt vilken modell man äger, man kanske ska stoppa i mer minne i sin MacBook Air. Eller kanske en MacBook Pro "late 2008" men är osäker på vilket minne som passar. Då startar man bara Mactracker och läser vad som står.

Installationen är lika enkel som vanligt, packa bara upp den nerladdade filen och lägg den var du vlll. Mactracker ger oss möjlighet att både söka på produkter samt att bläddra oss genom årtal. Man kan även skapa sin egen kategori, det kan vara smart efter att man har uppdaterat sin dator och vill ha koll på de nya siffrorna på RAM och kanske om man stoppat in en SSD.

När man behöver det så är Mactracker ovärderligt. Det snabbaste sättet att hitta allt om en Apple produkt. Appen kräver OS X 10.6.8 eller nyare.

Download Mactracker
Screenshots
Detaljerad information om Mactracker
Typ:
Freeware


Producent:
Mactracker

Inkom datum:
01-10-2013
Plattform:
Mac

Storlek:
33.020762 Mb

Uppdaterad datum:
03-10-2013
0