Program » Verktyg & Diverse » Programmering

Github last ned
4 0 5824  

Få Github Desktop att hantera dina programmeringsfiler. Ladda ner det gratis här.

GitHub Desktop är ett problemfritt sätt att bidra till GitHub och GitHub Enterprise-projekt.
Du kan hitta alla projekt du arbetar på i listan över innehåll. Om du startar ett nytt projekt, använd nedrullningsmenyn för att skapa en ny databas eller klona en befintlig direkt från GitHub.com.

Du kan skapa nya avdelningar av det ursprungliga projektet. Dessa avdelningar är avgörande för att föreslå ändringar och granskning av kod på GitHub. Välj bara den aktuella avdelningen för att byta till eller skapa en ny avdelning nedan.

Se skillnaden mellan dina oanvända ändringar och sedan det perfekta utförandet genom att välja filerna. Du kan även skapa specifika linjer som gör skillnad. Ange sammanfattning och beskrivning, och sedan kan du bara slutföra uppgiften.

Visualisera dina ändringar och åtgärder i jämförelsediagrammet. Du kan välja åtgärder på grafen för att navigera genom de lokala avdelningarna.

Skapa en dragförfrågan
När du är nöjd med dina handlingar kan du öppna en begäran om uppdrag där du kan få andra att granska och diskutera ditt program utan att lämna GitHub Desktop eller rör kommandoraden.

Sammanfoga och implementera
Bläddra bland handlingar på lokala och externa avdelningar för att snabbt och tydligt se vilka ändringar som fortfarande behöver sammanfogas.

Klicka här för att ladda ner till Mac.

Download Github Desktop
Screenshots
Detaljerad information om Github
Typ:
Freeware


Producent:
Github inc.

Inkom datum:
14-01-2016
Plattform:
Windows 7, 8, 8.1, Server 2008, Server 2012 & Windows 10

Storlek:
0.6 Mb

Uppdaterad datum:
20-01-2016
0